Πήρε το ντέρμπι το Φωτεινό….

Η ομάδα του Φωτεινού  ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αγιοφυλλικό. Έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, το Φωτεινό κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αγιοφυλλικού.

0 249

Η ομάδα του Φωτεινού  ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αγιοφυλλικό. Έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, το Φωτεινό κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αγιοφυλλικού. Πήρε το ντέρμπι το Φωτεινό....Η ομάδα του Φωτεινού  ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αγιοφυλλικό. Έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, το Φωτεινό κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αγιοφυλλικού, το οποίο τα έδωσε όλα… απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Κέφου και  ένα γκολ στο 87′ ήταν αρκετό για να τις χαρίσει μια πέρα για πέρα σπουδαία νίκη…, η οποία  αφήνει το δικαίωμα να ελπίζει, έστω και αμυδρά, στην άνοδο…
Μέχρι να φτάσουμε ωστόσο στο νικητήριο γκολ, το Φωτεινό, χρειάστηκε  να προσπαθήσει πολύ…, αφού οι παίχτες του  Αγιοφυλλικού, ειδικά στο πρώτο μέρος έφεραν το παιχνίδι εκεί που το ήθελαν και όχι μόνο αυτό, αλλά έχασαν και μια ντουζίνα  ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο καλά το παιχνίδι, με τον Ψαρή  να χάνει μια σπουδαία ευκαιρία μόλις στο 8ο λεπτό, μετά από φάουλ του Καραλή πετάχτηκε στη μικρή περιοχή έπιασε την κεφαλιά αλλά όχι όπως ήθελε και πέρασε μόλις άουτ.
Ο Αγιοφυλλικός  ωστόσο αφού «προειδοποίησε» στο 8ο΄ στο 12ο΄ έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Γκουλιάφα και σε τετ-τα-τετ δεν είχε  το  τελείωμα που έπρεπε.

Πήρε το ντέρμπι το Φωτεινό....Η συνέχεια ωστόσο ανήκε και πάλι στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο. Στο17΄ το επικίνδυνο κόρνερ του Γκουλίαφα  πέρασε μόλις άουτ,  δύο λεπτά αργότερα, ο Καραλής  αφού «έσπασε» το τεχνικό οφσάιντ, αλλά του σουτ που εξαπέλυσε ήταν αδύναμο και δεν είχε την κατάληξη που έπρεπε.  Ο μονόλογος των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 24΄ επικίνδυνο σουτ του Τρέλλη  πέρασε μόλις άουτ, όπως τα δυο επόμενα σουτ του Γκουλίαφα και του Καραλή που δεν βρήκαν εστία . Το  Φωτεινό βγήκε στην αντεπίθεση και  το σουτ που έκανε ο επιθετικός  μέσα από την περιοχή, βρίσκει σώμα αμυντικού για να περάσει κόρνερ, το κόρνερ εκτελείτε  η άμυνα των γηπεδούχων  αδρανεί, και με προβολή ο επιθετικός του Φωτεινού να μην μπορεί  να τη στείλει τη μπάλα  στα δίχτυα μέσα από τη μικρή περιοχή. Ενώ ο Αγιοφυλλικός  εξακολουθούσε να χάνει της ευκαιρίες με Τρελλη, Καραλή, Γκουλιάφα.

  Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι καλά, ωστόσο το Φωτεινό  δεν ήταν πια τόσο κακό, αρχίζοντας όσο περνούσε η ώρα να βγάζει τα προτερήματα του στον  αγωνιστικό χώρο. Πριν γίνει αυτό όμως, η ομάδα του Γιάννη Κέφου έχανε πάλι της ευκαιρίες και μαζί με αυτές και την ουσία. Στο 60΄ ωραίο τρίγωνο από Καραλή,  Μησιάρη,  Τρέλλη, σουτ   από καλή θέση του τελευταίου περνάει  άουτ 63΄ γυριστό  του Τρέλλη, στα όρια της περιοχής, κεφαλιά  από πλεονεκτική θέση του Μησιάρη  άουτ.
Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν νίκη για την ομάδα του Αγιοφυλλικού , όμως από την στιγμή που συνήθως τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες, το Φωτεινό σε μια αντεπίθεση από τις λίγες στο δεύτερο ημίχρονο  στο 87′ πέτυχε το νικητήριο γκολ, παίρνοντας μια νίκη που μπορεί να σημαίνει πολλά για τη συνέχεια.

Διαιτητής: Ζοφόλης
Α΄ βοηθός: Μαργιόλης
Β’ βοηθός: Λεωνίδας

Σύνθεση Αγιοφυλλικού:

ΚΑΛΤΣΑΣ,  ΝΙΚΟΛΑΟΥ,  ΜΕΜΤΣΑΣ (85’ΚΕΦΟΣ),  ΨΑΡΗΣ,  ΝΤΙΝΑΣ,   ΤΡΕΛΛΗΣ, ΠΟΡΤΙΚΑΣ,  ΓΚΟΥΛΙΑΦΑΣ(60′ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ),  ΜΗΣΙΑΡΗΣ,  ΚΑΡΑΛΗΣ,  ΚΕΦΟΣ.

 

Πήρε το ντέρμπι το Φωτεινό....

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr