Πέταξε από μπαλκόνι 3χρονο αγοράκι “γιατί έκλαιγε”

Στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα κρατείται η 27χρονη Ρουμάνα, η οποία κατηγορείται ότι πέταξε από το μπαλκόνι 2ου ορόφου, στην οδό Αλκαμένους 54, ένα αγοράκι 3 ετών, παιδί ομοεθνών της, οι οποίοι την είχαν αφήσει να το προσέχει. Το αγοράκι μεταφέρθηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ", όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

0 281

Στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα κρατείται η 27χρονη Ρουμάνα, η οποία κατηγορείται ότι πέταξε από το μπαλκόνι 2ου ορόφου, στην οδό Αλκαμένους 54, ένα αγοράκι 3 ετών, παιδί ομοεθνών της, οι οποίοι την είχαν αφήσει να το προσέχει. Το αγοράκι μεταφέρθηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ", όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα κρατείται η 27χρονη Ρουμάνα, η οποία κατηγορείται ότι πέταξε από το μπαλκόνι 2ου ορόφου, στην οδό Αλκαμένους 54, ένα αγοράκι 3 ετών, παιδί ομοεθνών της, οι οποίοι την είχαν αφήσει να το προσέχει. Το αγοράκι μεταφέρθηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ", όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Όπως έγινε γνωστό, έχει κάταγμα στο πόδι και τραύματα στο κεφάλι.
Λίγο μετά την πράξη της, η 27χρονη συνελήφθη και φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το παιδί από το μπαλκόνι, γιατί την ενοχλούσε το κλάμα του.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του παιδιού είναι οικοδόμος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο λόγω εργατικού ατυχήματος, ενώ η μητέρα εργαζόταν σε ψητοπωλείο κοντά στο σπίτι από όπου έτρεξε αμέσως όταν πληροφορήθηκε το συμβάν.

Η 27χρονη Ρουμάνα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr