Πέθανε ο Πάτρικ Σουέιζι

Έφυγε σε ηλικία 57 ετών νικημένος από τον καρκίνο ο διάσημος ηθοποιός και χορευτής Πάτρικ Σουέιζι. Ο πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας το 2008.

0 384

Έφυγε σε ηλικία 57 ετών νικημένος από τον καρκίνο ο διάσημος ηθοποιός και χορευτής Πάτρικ Σουέιζι. Ο πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας το 2008.

Έφυγε σε ηλικία 57 ετών νικημένος από τον καρκίνο ο διάσημος ηθοποιός και χορευτής Πάτρικ Σουέιζι. Ο πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας το 2008. Είχε γίνει παγκοσμίως γνωστός ως πρωταγωνιστής των ταινιών " Dirty Dancing" και "Ghost". Ο Αμερικανός ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του μέχρι τις ύστατες ώρες του, την οικογένεια του.

Από χορευτής του Μπρόντγουεϊ μεγάλος πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ

Σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο του 2009 o Αμερικανός ηθοποιός είχε πει ότι οι γιατροί του έδιναν μόνο δύο χρόνια ζωής. Ο Σουέιζι καταγόταν από το Τέξας και ξεκίνησε την καριέρα του ως χορευτής. Μέσα σε σχεδόν τέσσερις δεκαετίες γύρισε δεκάδες ταινίες και σίριαλ και πρωταγωνίστησε σε θεατρικές παραστάσεις. Έγινε όμως διάσημος με την ταινία "Ντέρτι Ντάνσινγκ", το 1987, η οποία ανέτρεψε κάθε προσδοκία αφού, μολονότι ήταν χαμηλού κόστους και ακόμη και οι παραγωγοί της την είχαν απορρίψει, έκανε τεράστια επιτυχία. Ο ίδιος και η συμπρωταγωνίστριά του, Τζένιφερ Γκρέι, ήταν υποψήφιοι για τις "Χρυσές Σφαίρες" ενώ το τραγούδι της ταινίας κέρδισε Όσκαρ. Ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία είχε η επόμενη ταινία του, το "Γκοστ" με την Ντέμι Μουρ και τη Γούπι Γκόλντμπεργκ, το 1990. Ο χορός έπαιζε ανέκαθεν σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Η μητέρα του διηύθυνε μια σχολή χορού στο Χιούστον, όπου ο Σουέιζι γνώρισε, όταν ακόμη ήταν έφηβος, τη μέλλουσα σύζυγό του, Λίζα Νιέμι. Σπούδασε μπαλέτο στη Νέα Υόρκη και πρωταγωνίστησε στο Μπρόντγουεϊ, υποδυόμενος τον Ντάνι Ζούκο στο μιούζικαλ "Γκριζ". Τον Μάρτιο του 2008 ανακοίνωσε ότι έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας, όμως δεν σταμάτησε να δουλεύει. Ενώ έκανε χημειοθεραπεία έπαιξε έναν πράκτορα του FBI σε μια νέα τηλεοπτική σειρά ενώ συμμετείχε με ένα μικρό ρόλο και στην ταινία Powder Blue.

NET

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr