ΠΑΣ Ασκληπιός – Νέες επιτυχίες

Η τελευταία μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης εβδομάδας με την ομάδα των εφήβων ( Γ. Καράτζιο, Κ. Ευσταθίου και Η. Κουρτέλη ) κερδίζοντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ομαδικής χρονομέτρησης, έφερε τον σύλλογο ανάμεσα στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.

0 251

Η τελευταία μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης εβδομάδας με την ομάδα των εφήβων ( Γ. Καράτζιο, Κ. Ευσταθίου και Η. Κουρτέλη ) κερδίζοντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ομαδικής χρονομέτρησης, έφερε τον σύλλογο ανάμεσα στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.

Η τελευταία μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης εβδομάδας με την ομάδα των εφήβων ( Γ. Καράτζιο, Κ. Ευσταθίου και Η. Κουρτέλη ) κερδίζοντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ομαδικής χρονομέτρησης, έφερε τον σύλλογο ανάμεσα στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Επίσης οι δύο έφηβοι αθλητές  Καράτζιος και Ευσταθίου που έτρεχαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας στην Πολωνία με την Εθνική Ομάδα έφτασαν την κορυφή της ατομικής βαθμολογίας των εφήβων αθλητών.

Ακόμη, το Σάββατο 20/09/08 αγωνιστηκέ ο Μπαταλογιάννης Χρήστος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon ανδρών Ορεινής Ποδηλασίας καταλαμβάνοντας την 8η θέση. Την επόμενη ημέρα Κυριακή 21/09/08 έγινε στο Βόλο το Τοπικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στις κατηγορίες Μίνι και Παμπαίδων. Ο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ στην κατηγορία Παμπαίδων κατέκτησε την 3η θέση με τον ταλαντούχο αθλητή Παπούλια Γρηγόρη, που αν και έτρεξε με δανεικό ποδήλατο λόγω βλάβης του ποδηλάτου του κατάφερε και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Στη κατηγορία Μίνι ο σύλλογος, διαθέτοντας μία από τις καλύτερες ομάδες ανέδειξε Πρωταθλητή Κεντρικής Ελλάδος ΜΤΒ για 2η συνεχόμενη χρονιά τον Μητσούλα Νίκο, ο οποίος αν και αγωνιζόταν με πολύ μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές κέρδισε τον αγώνα με χαρακτηριστική άνεση. Δεύτερη τερμάτισε η Μητσούλα Χάϊντη πάλι του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ, η οποία έδειξε ότι μπορούσε να κοντράρει ακόμη και τα αγόρια καθώς ήταν η μοναδική από τις κοπέλες που ολοκλήρωσε τον αγώνα. Τρίτος ήρθε ο Σούλιος Ζήσης και πάλι του ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ που έδειξε ότι έχει ταλέντο και στο ΜΤΒ. Αξιοσημείωτες θέσεις κατέλαβαν και οι υπόλοιποι αθλητές της κατηγορίας Μίνι, όπως ο Τσινάνης Κώστας 5ος που επανήλθε στον αγωνιστικό τομέα σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση, αφού τους προηγούμενους μήνες των ταλαιπώρησε αρκετά μία ίωση, 7ος ο Ντάρης Χαράλαμπος πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση, 8ος ο Ευσταθίου Βασίλης ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής του συλλόγου ο οποίος έτρεξε στον πρώτο του αγώνα και 9ος ο Βούκιας Βασίλης κάνοντας μια υπερπροσπάθεια αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα έπαθε μηχανική βλάβη στο ποδήλατό του.

Ο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ συγχαίρει όλους τους παραπάνω αθλητές του για τις επιδόσεις τους και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς: ΠΟΔΗΛΑΤΟΥΠΟΛΗ – ΒΕΝΔΙΣΤΑΣ ΟΠΤΙΚΑ – ΚΑΡΤΣΙΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΣ – Κ.Υ.Θ.Ε.Ρ. (ΘΕΡΜΑΝΣΗ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ) – Τ-SHIRT PRINT ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ – REVOIL KOTOULAS BROS για την αμέριστη οικονομική τους βοήθεια.

 

 

 
{loadposition mag}

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr