Ο Νομάρχης Τρικάλων στον Δήμο Τυμφαίων

Ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών σε έργα που υλοποιεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων στο Δήμο Τυμφαίων, εμφανίστηκε ο Νομάρχης κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, με την ολοκλήρωση της περιοδείας του στον εν λόγω Δήμο, που πραγματοποίησε την Παρασκευή 19-9-2008, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Νομαρχίας και από τον Δήμαρχο κ. Κουφοχρήστο.

0 383

Ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών σε έργα που υλοποιεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων στο Δήμο Τυμφαίων, εμφανίστηκε ο Νομάρχης κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, με την ολοκλήρωση της περιοδείας του στον εν λόγω Δήμο, που πραγματοποίησε την Παρασκευή 19-9-2008, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Νομαρχίας και από τον Δήμαρχο κ. Κουφοχρήστο. Ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών σε έργα που υλοποιεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων στο Δήμο Τυμφαίων, εμφανίστηκε ο Νομάρχης κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, με την ολοκλήρωση της περιοδείας του στον εν λόγω Δήμο, που πραγματοποίησε την Παρασκευή 19-9-2008, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Νομαρχίας και από τον Δήμαρχο κ. Κουφοχρήστο. Από τα κύρια έργα που επισκέφτηκε ο Νομάρχης ήταν ο δρόμος από Μαυρέλι προς Γήλοφο – Όρια Νομού Γρεβενών, το χρονοδιάγραμμα του οποίου τηρείται και σε δεκαπέντε (15) ημέρες θα ασφαλτοστρωθεί, τα δίκτυα του Φράγματος Λογγά και το Φράγμα Ληθαίου. Επίσης επισκέφθηκε το παλαιό πέτρινο Δημοτικό Σχολείο Μαυρελίου το οποίο θα μετατραπεί σε Λαογραφικό Μουσείο και το οποίο έχει ενταχθεί με απόφαση του Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη σε ειδικό πρόγραμμα που αφορά τις μετατροπές παλαιών πέτρινων σχολείων σε Λαογραφικά Μουσεία.

Η περιοδεία του Νομάρχη Τρικάλων ολοκληρώθηκε στο Δημαρχείο Τυμφαίων, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Κουφοχρήστο με τον οποίο συζήτησαν τις ελλείψεις που έχει ο Δήμος και για τον δρόμο προς Βερδικούσα – Όρια Νομού Λάρισας.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης τόνισε:

«Έχουμε μια άριστη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή. Κυρίως επισκεφτήκαμε το δρόμο από Μαυρέλι προς Γήλοφο – Όρια Νομού Γρεβενών που το χρονοδιάγραμμα υλοποιείται και πιστεύουμε ότι σε δεκαπέντε (15) ημέρες περίπου θα πέσει και η άσφαλτος. Επισκεφθήκαμε επίσης τα δίκτυα του Φράγματος Λογγά, το χρονοδιάγραμμα των οποίων τηρείται κανονικά.

nomarxis_dimos_timfaion_4.jpgΓενικά συζητήσαμε τις ελλείψεις που έχει ο Δήμος, μιλήσαμε για την προοπτική του δρόμου προς Βερδικούσα – Όρια Νομού Λάρισας που εντάξαμε εκείνη την περιοχή στο πρόγραμμα «Πίνδος» και θα μπούνε κάποια χρήματα από το Πίνδος για να ολοκληρωθεί το τμήμα προς τη Λάρισα.

 Πιστεύω ότι ελλείψεις υπάρχουνε, θα τις αντιμετωπίσουμε όμως σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και αυτές οι επισκέψεις που κάνουμε είναι πολλαπλά επωφελής για εμάς, γιατί μας δίνουνε την δυνατότητα επαφής με τους κατοίκους και τους φορείς των περιοχών και ότι δεν έχουμε κάνει προσπαθούμε να το κάνουμε».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τυμφαίων κ. Κουφοχρήστος επεσήμανε ότι η επαφή που έχει η Δημοτική Αρχή με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση είναι συχνή, υπάρχει αλληλοενημέρωση για τα θέματα του Δήμου και η συνεργασία είναι άριστη. Επεσήμανε επίσης ότι γίνονται σημαντικά έργα όπως τα δίκτυα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας και να υπάρχει νερό από το Φράγμα Λογγά για όλα τα χωριά και όλα τα έργα υποδομής προχωράνε ικανοποιητικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr