Ο Εθνικός Καστρακίου πέρασε στους 4 του κυπέλλου

Μετά τις ομάδες των Μετεώρων, του Νεοχωρίου και της Φαρκαδόνας και ο Εθνικός πέρασε στην επόμενη φάση κερδίζοντας τους Παραληθαίους με 3-0 στο γήπεδο της Βασιλικής. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 100 φίλαθλοι ενώ οι Τζέκος και Νούλας πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με την φανέλα του Εθνικού.

0 317

Μετά τις ομάδες των Μετεώρων, του Νεοχωρίου και της Φαρκαδόνας και ο Εθνικός πέρασε στην επόμενη φάση κερδίζοντας τους Παραληθαίους με 3-0 στο γήπεδο της Βασιλικής. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 100 φίλαθλοι ενώ οι Τζέκος και Νούλας πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με την φανέλα του Εθνικού.

Ο Εθνικός Καστρακίου πέρασε στους 4 του κυπέλλουΜετά τις ομάδες των Μετεώρων, του Νεοχωρίου και της Φαρκαδόνας και ο Εθνικός πέρασε στην επόμενη φάση κερδίζοντας τους Παραληθαίους με 3-0 στο γήπεδο της Βασιλικής. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 100 φίλαθλοι ενώ οι Τζέκος και Νούλας πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με την φανέλα του Εθνικού.

Οι «κυανέρυθροι» δυσκολεύτηκαν από τους παίκτες του Ξενοφών Πάτρα για ένα ημίχρονο, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να χάνουν κλασσική ευκαιρία και για να μπουν μπροστά στο σκορ και να ισοφαρίσουν αλλά και για να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι έγινε στο 8΄ όταν από μπαλιά του Καμπαγιάννη ο Τσικρικάς έπιασε το συρτό σουτ με τον Κουτλή να μπλοκάρει εύκολα. Στο 14΄  ο Τσικρικάς εκτέλεσε φάουλ για τον Γκανά αυτός σούταρε στην κίνηση με την μπάλα να περνά άουτ. Οι τυπικά γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και ανέβασαν την πίεση στα καρέ του Βλαχάβα. Στο 24΄ο Πρεκατές σούταρε δυνατά η μπάλα άλλαξε πορεία επειδή βρήκε σε σώμα αμυνόμενου με τον νεαρό πορτιέρο να μπλοκάρει όμως την μπάλα. Στο 27΄ η ομάδα του Καστρακίου έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Από κόρνερ του Ντούβλη ο Γιάννης Ράτζας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Βλαχάβα. Στο 29΄ οι «κυανέρυθροι» έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν. Ο Ντούβλης έδωσε στον Τζέκο ο Καρδιτσιώτης φορ έπιασε το σουτ με τον Βλαχάβα να αποκρούει σωτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ξενοφών Πάτρα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία που ίσως άλλαζε όλο το ματς. Στο 48΄ο Κοθράς βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Τσικρικά αυτός διένυσε αρκετά μέτρα και αφού μπήκε στην περιοχή έκανε ένα ωραίο σουτ με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι ρου Κουτλή. Η μπάλα τιμωρεί και στο επόμενο λεπτό. Στο 49΄ ο Ντούβλης έπιασε το δυνατό σουτ ο Βλαχάβας απέκρουσε και ο Πρεκατές που καραδοκούσε έγραψε το 1-0, σπάζοντας το γόρδιο δεσμό. Στο 57΄ οι παίκτες του Βράχου, κλείδωσαν τη νίκη. Ο Ντούβλης δέχθηκε την μπαλιά από τον Γιδόπουλο και και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 2-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι  Παραληθαίοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Ο Δερμάνης βρήκε τον Αναγνώστου ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουτλή με τον νεαρό γκολκίπερ του Εθνικού να αποκρούσει σωτήρια. Στο 79΄ ο Τσικρικάς έκανε ένα αδύναμο πλασέ στην αγκαλιά του Κουτλή και στο αμέσως επόμενο λεπτό, η ομάδα του Γιώργου Ράτζα έκλεισε το σκορ. Στο 80΄ο Τζέκος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά με το τελικό σφύριγμα του Πάντου να βρίσκει νικήτρια την ομάδα του Εθνικού, η οποία πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

 

Εθνικός: Κουτλής, Πούλιος(46΄Κόκοβας), Αναστασίου, Ράτζας, Βλάχος, Γιδόπουλος, Τσιαούσης, Ντούβλης(70΄Νούλας), Τζέκος, Πρεκατές, Κουλουκτσής.

Παραληθαίοι: Βλαχάβας, Γιουβρής Δ., Τσικρικάς, Λιάκος, Παπαγιάννης, Δερμάνης, Κουτσικούρης(λ.τ 41΄Κοθράς), Μπύρος(78΄ Γκαγκαστάθης Α.), Γκάνιας(46΄Αναγνώστου), Γκανάς, Καμπαγιάννης. 

 

Μετράει της πληγές του ο Εθνικός

Όσο σημαντική ήταν το τρίποντο του Εθνικού στα Καλύβια τόσο σημαντικά ήταν και τα προβλήματα που προέκυψαν. Και αυτό γιατί ο Μιχάλης Γκαγκαστάθης υπέστη διάταση έσω πλαγίου και θα μείνει ίσως για δύο εβδομάδες εκτός ενώ ο Παναγιώτης Σκόνδρας ταλαιπωρείται από…διπλό τραυματισμό. Πονάει από χτύπημα στο γόνατο ενώ έχει πρόβλημα στον δικέφαλο. Ο Μόκας ακολουθεί θεραπεία καθώς πονάει στον αστράγαλο ενώ και ο Αγόρου έχει πρόβλημα στην «βουβωνική χώρα». Στα θετικά πάντως είναι η επιστροφή του Σάκη Πρεκατέ και η κατάσταση του Τζέκου ο οποίος έδειξε να βρίσκεται σε καλή φόρμα. Το βάπτισμα του πυρός με την φανέλα του Εθνικού πήρε ο Δημήτρης Νούλας ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και χθες αγωνίστηκε για πρώτη φορά.

 

Ο Εθνικός Καστρακίου πέρασε στους 4 του κυπέλλου
Ο Εθνικός Καστρακίου πέρασε στους 4 του κυπέλλου
Ο Εθνικός Καστρακίου πέρασε στους 4 του κυπέλλου

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr