Ο Αγιοφυλλικός νίκησε την Λεπτοκαρυά

Ένα πολύ καλό παιχνίδι παρακολουθήσαμε στο γήπεδο του Αγιοφύλλου. Ο Αγιοφυλλικός υποδέχτηκε την πρωτοπόρο Λεπτοκαρυά όπου κατάφερε να τη νικήσει με σκορ 2-0. Οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά έδειξαν διάθεση να πιέσουν και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, όμως δεν τα κατάφεραν.

0 294

Ένα πολύ καλό παιχνίδι παρακολουθήσαμε στο γήπεδο του Αγιοφύλλου. Ο Αγιοφυλλικός υποδέχτηκε την πρωτοπόρο Λεπτοκαρυά όπου κατάφερε να τη νικήσει με σκορ 2-0. Οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά έδειξαν διάθεση να πιέσουν και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, όμως δεν τα κατάφεραν.

ag086.jpgΈνα πολύ καλό παιχνίδι παρακολουθήσαμε στο γήπεδο του Αγιοφύλλου. Ο Αγιοφυλλικός υποδέχτηκε την πρωτοπόρο Λεπτοκαρυά όπου κατάφερε να τη νικήσει με σκορ 2-0. Οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά έδειξαν διάθεση να πιέσουν και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, όμως δεν τα κατάφεραν και στη συνέχεια της αναμέτρησης η Λεπτοκαρυά ισορρόπησε και από εκείνο στο σημείο και μετά έγινε ένα παιχνίδι κέντρου. Χαρακτηριστικό όσον αφορά το θέαμα στη συνάντηση, είναι το ότι στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν πολλές καλές φάσεις για γκολ, και από τις δυο ομάδες, με τον Αγιοφυλλικό να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ στο 35’ μετά από πολύ καλή ενέργεια του Γουγουλάκη Χ. η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Καραλής με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-0

Στην επανάληψη το παιχνίδι απέκτησε αμέσως ενδιαφέρον, αφού η Λεπτοκαρυά ανοίχτηκε για να ισοφάριση, όμως έδειχνε ανίκανη  να τρυπήσει την άμυνα των γηπεδούχων με αποτέλεσμα οι παίκτες του Γιάννη Κέφου να βρίσκουν πολλούς κενούς χώρους για αντεπιθέσεις, όπου και κατάφεραν στο 56’ σε μια φανταστική ενέργεια με τους Μέμτσα Ζ.να κλέβει τη μπάλα από αντίπαλο να μοιράζει έξω δεξιά στο Τρέλλη Β. που αυτός με υποδειγματική σέντρα στέλνει τη μπάλα στο κεφάλι του Γουγουλάκη Χ. και ο τελευταίος με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 2-0. Από κει και πέρα ο Αγιοφυλλικός έλεγχε το παιχνίδι και δεν κινδύνεψε σε καμία φάση.

 

 

Για τον Αγιοφυλλικό  έπαιξαν οι:

ΚΑΛΤΣΑΣ Κ. ΜΕΜΤΑΣ Ζ. ΨΑΡΡΗΣ Χ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α. ΚΕΦΟΣ Π. ΜΠΕΛΟΣ Π. ΤΡΕΛΛΗΣ Ε. ΚΑΡΑΛΗΣ Γ.(50’ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Β.) ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗΣ Χ.(70’ΝΤΙΝΑΣ Σ.) ΜΕΣΙΑΡΗΣ Ν.(45’ΜΠΟΥΣΜΠΑΣ Κ.) ΠΟΡΤΙΚΑΣ Κ.

Ακολουθούν Δηλώσεις του Προπονητή κ. Γιάννη Κέφου

<<Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου για την μεγάλη προσπάθεια, πολλές φορές σταθήκαμε άτυχοι στο παρελθόν και σήμερα δικαιωθήκαμε. Μας προσέφερε μεγάλη συγκίνηση αυτή η νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όχι τόσο για τους βαθμούς  αλλά για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες. Είχαν μεγάλο πάθος, συγχαρητήρια και πάλι. Δεν αξίζαμε την ήττα στο σημερινό παιχνίδι, είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Πολλές φορές σε άλλα παιχνίδια χάσαμε βαθμούς παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και σήμερα δικαιωθήκαμε, ευχαριστώ και πάλι τους παίκτες μου. Αυτή η ομάδα αξίζει πολλά περισσότερα απ’ ότι έχει πετύχει μέχρι στιγμής, δουλεύουμε συνέχεια και προσπαθούμε για το καλύτερο>>.

 

ag084.jpg

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr