«Ξύπνησε» το Γενέσι και προκρίθηκε

Στοπ στο σερί των κακών εμφανίσεων έβαλε χθες ο Αχιλλέας Γενεσίου. Η ομάδα του Ρούλη Τσαντήλα επικράτησε της Δόξας στην Μεγάρχη με 0 – 1 και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Τρικάλων.

0 330

Στοπ στο σερί των κακών εμφανίσεων έβαλε χθες ο Αχιλλέας Γενεσίου. Η ομάδα του Ρούλη Τσαντήλα επικράτησε της Δόξας στην Μεγάρχη με 0 – 1 και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Τρικάλων.

Στοπ στο σερί των κακών εμφανίσεων έβαλε χθες ο Αχιλλέας Γενεσίου. Η ομάδα του Ρούλη Τσαντήλα επικράτησε της Δόξας στην Μεγάρχη με 0 – 1 και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Τρικάλων. Οι φιλοξενούμενοι που στο πρωτάθλημα τις τελευταίες αγωνιστικές παρέπαιαν, έπιασαν κατά διαστήματα καλή απόδοση και έκαμψαν την αντίσταση της Δόξας με γκολ του παίκτη-προπονητή Ρούλη Τσαντήλα. Συγκεκριμένα στο 15΄ ο Νικολάου έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι με ελεύθερο η μπάλα λόγω και του δυνατού αέρα έφτασε στην περιοχή του Παπαγεωργίου και ο Τσαντήλας με έξυπνο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον νεαρό γκολκίπερ γράφοντας το 1 – 0 που έμελε να μείνει μέχρι το τέλος. Στο 65΄το Γενέσι έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Καραλή Απ., με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και τελείωσαν και αυτοί με δέκα καθώς αποβλήθηκε στο 85΄ ο Τριγώνης με απευθείας κόκκινη για εξύβριση του διαιτητή. Στην φάση αυτή οι παράγοντες της Μεγάρχης διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Μεγάρχη: Παπαγεωργίου, Τριγώνης, Τσιγάρας(80΄Λαγάρας), Γκούμας, Αγγέλου, Οικονόμου, Κοντοκώστας, Καραδήμας, Τζιουφέτας, Σκρέκας Θ., Τσιαούσης Ηλ(46΄Ντούμας).

Γενέσι: Νικολάου, Γεωργούλας Ιωαν.(85΄Ζάμπρας Π.), Γεωργούλας Ιακ., Γεωργούλας Αθ., Γεωργούλας Γ., Βαΐου Μαν., Βαΐου Αθ.(Καραλής Ι.), Καραβαγγέλης, Κατσίβελας, Καραλής Απ., Τσαντήλας.

 

Megarxi_GenesiIMG_4454.jpg
 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr