Ξαναχτύπησαν οι «Ρομπέν» των σούπερ μάρκετ

Ομάδα αγνώστων μπήκε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη κι αφού άρπαξε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από τα ράφια του καταστήματος, πήγε ανενόχλητη σε κοντινή λαϊκή αγορά, όπου και τα μοίρασε.

0 323

Ομάδα αγνώστων μπήκε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη κι αφού άρπαξε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από τα ράφια του καταστήματος, πήγε ανενόχλητη σε κοντινή λαϊκή αγορά, όπου και τα μοίρασε. Ομάδα αγνώστων μπήκε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη κι αφού άρπαξε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από τα ράφια του καταστήματος, πήγε ανενόχλητη σε κοντινή λαϊκή αγορά, όπου και τα μοίρασε.

Το περιστατικό έγινε γύρω στη 1.30 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης , σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται επί της οδού Παπάφη, στην περιοχή της Κάτω Τούμπας. Οι δράστες, οι οποίοι κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, με καλυμμένα τα πρόσωπα εισέβαλαν στο κατάστημα κι αφού γέμισαν τα καρότσια με διάφορα προϊόντα, έφυγαν χωρίς να πληρώσουν.

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν σε παρακείμενο δρόμο όπου γινόταν λαϊκή αγορά και άρχισαν να μοιράζουν τα τρόφιμα στους καταναλωτές. Εκεί πέταξαν και φέιγ βολάν. Αμέσως μετά αποχώρησαν πριν προλάβουν να επέμβουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί από το προσωπικό του σούπερ μάρκετ.

Είναι η τρίτη φορά που σημειώνεται τέτοιο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr