Με ήττα το ξεκίνημα για Εθνικό Καστρακίου

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα για τον Εθνικό Βράχο Καστρακίου ο οποίος έχασε από τον Κεχαγιά Προσηλίου στο γήπεδο της ΕΠΣ Φωκίδας με 2 -0.

0 294

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα για τον Εθνικό Βράχο Καστρακίου ο οποίος έχασε από τον Κεχαγιά Προσηλίου στο γήπεδο της ΕΠΣ Φωκίδας με 2 -0.

Με ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα για τον Εθνικό Βράχο Καστρακίου ο οποίος έχασε από τον Κεχαγιά Προσηλίου στο γήπεδο της ΕΠΣ Φωκίδας με 2 – 0. Οι παίχτες του Γιώργου Ράτζα προσπάθησαν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο της ξένης ομάδας αλλά δεν το κατάφεραν. Μιλάμε όμως για το πρώτο πάντα παιχνίδι και ένα μάθημα για τους παίχτες προκειμένου να μπουν στα δύσκολα της Δ’ Εθνικής.

Περιγραφή του παιχνιδιού από τον Γργγόρη Καραμπούλα – Η ΕΡΕΥΝΑ

 

Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω υπό καταρρακτώδη βροχή, στο πλαστικό γήπεδο της Φωκίδας, κάτι που δυσκόλεψε τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Ράτζα που παλέψανε για θετικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο η ατυχία αλλά και η διαιτησία στέρησαν από την Τρικαλινή ομάδα έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τι εννοούμε; Οι γηπεδούχοι σκόραραν με ένα τυχερό γκολ, όταν στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου έπειτα από σέντρα του Καλλέργη Ε. η μπάλα χτύπησε στην πλάτη !!! του Καλύβα, ο οποίος δεν το περίμενε και κατέληξε στα δίχτυα.

Το τέρμα αυτό επίδρασε αρνητικά στην ψυχολογία των παικτών του Εθνικού που σαν να μην έφτανε αυτό στο 65΄ο γνωστός επόπτης Ζαχαρός που φαίνεται ότι έχει μένος όταν αντικρίζει Τρικαλινές ομάδες(σ.σ τα Καλύβια γνωρίζουν την περίπτωση του), δεν υπέδειξε πεντακάθαρο φάουλ επάνω στον Κουτλή με συνέπεια οι του Κεχαγιά να πετύχουν και δεύτερο γκολ.

Παρά την βροχή την αναμέτρηση την παρακολούθησαν περίπου 500 άτομα εκ των οποίων περίπου 70 φίλαθλοι από τα Τρίκαλα.

Οι φάσεις και τα γκολ

Στο 15΄ο Καλλέργης Ε. εκτέλεσε φάουλ ο Καλλέργης Αν. έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 17΄ο Ντούβλης από τη γωνία της περιοχής του Πιλάλα έπιασε το δυνατό σουτ με τον γκολκίπερ της Κεχαγιάς να αποκρούει.

Στο 22΄σουτ του Καλλέργη Ε. απέκρουσε εκπληκτικά ο Κουτλής, η μπάλα έφτασε στον Καλλέργη Α. ο οποίος από πλάγια θέση σούταρε άουτ.

Στο 26΄φάουλ του Πρεκατέ, ο Γιδόπουλος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Στο 30΄σέντρα του Καλλέργη Α. η μπάλα έφτασε στον Ιωάννου ο οποίος από την γραμμή της μικρής περιοχής, έκανε το σουτ με τον Κουτλή να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα.

Στο 42΄σε αντεπίθεση του Εθνικού, ο Κουλουχτσής μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ με τον Πιλάλα να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

ΓΚΟΛ: Στο 45+ ο Καλλέργης Ε. εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα αδράνησε και η πλάτη του Ηλία Καλύβα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καστρακίου, γράφοντας το 1 – 0.

Στο 57’ σουτ του Κουλουχτσή και πάλι ο Πιλάλας είπε όχι στον νεαρό παίκτη του Εθνικού.

ΓΚΟΛ: Στο 65΄Καλλέργης Α. και Κουτλής διεκδίκησαν την μπάλα, ο φορ του Προσηλίου έκανε φάουλ στον νεαρό γκολκίπερ, οι φιλοξενούμενοι νόμισαν ότι ο ρέφερι θα δείξει φάουλ, ο διαιτητής όμως  έδειξε παίζεται και ο Καλλέργης Εμ. με πλασέ πέτυχε το 2 – 0. Οι παράγοντες του Εθνικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Στο 82΄ο Δαμιανός έβγαλε την σέντρα στο ύψος του πέναλτι στον Καλύβα Β. ο οποίος πλάσαρε μόλις άουτ.

Στο 87΄ο Καλύβας Η. έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Καλλέργη Α. ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή μόνος του, ο Κουτλής του πήρε την μπουκιά μέσα από το στόμα, αποκρούοντας σε κόρνερ με τα πόδια.

Κεχαγιάς(προπ. Ταμπάκης- Φαραώνης): Πιλάλας, Δαμιανός, Αλεξίου Μπούρδης, Ηλιόπουλος(89΄Ταλάντης Αν.), Γογοσόπουλος(90Άλεκίδης), Καλλέργης Εμ.(71΄Ταμπάκης Ι.), Καλύβας Ηλ., Καλλέργης Αν., Καλύβας Β., Ιωάννου Κ.

Εθνικός(προπ. Ράτζας Γ.): Κουτλής, Ράτζας, Βλάχος(69΄Γκουρομάνος), Γιδόπουλος, Γκαγκαστάθης, Στεφόπουλος, Κουλουχτσής, Ντούβλης(16Άναστασίου), Μόκκας(55΄Κεφαλάς), Πρεκατές, Κόκοβας,

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κιγιτζής με βοηθούς τους Ζαχάρο και Λάκη του συνδέσμου Λάρισας

Κίτρινες: Καλύβας Β., Αλεξίου, Ντούβλης. 

 

 

{loadposition mag} 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr