Με Γ. Σουφλιά η συνεστίαση της Ν.Δ. Καλαμπάκας

Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γ. Σουφλιάς θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ο κεντρικός ομιλητής στην πολιτική συνεστίαση που διοργανώνει στα τέλη του μήνα η δημοτική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Καλαμπάκας.

0 349

Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γ. Σουφλιάς θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ο κεντρικός ομιλητής στην πολιτική συνεστίαση που διοργανώνει στα τέλη του μήνα η δημοτική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Καλαμπάκας. Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γ. Σουφλιάς θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, ο κεντρικός ομιλητής στην πολιτική συνεστίαση που διοργανώνει στα τέλη του μήνα η δημοτική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Καλαμπάκας. Το θέμα συζητήθηκε στην προχθεσινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Τρικάλων μετά από πρόταση του προέδρου της Δ.Ο. Καλαμπάκας, Γ. Γεωργίου ο οποίος και φέρεται να έχει πάρει τη δέσμευση του Λαρισαίου πολιτικού ότι θα παραστεί στην εκδήλωση, εκτός απροόπτου. Η πιθανότερη ημερομηνία για την διεξαγωγή της χοροεσπερίδας είναι το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου.

Στο μεταξύ, στη συνεδρίαση στην οποία εκτός των μελών της ΝΟΔΕ, παρίσταντο ο τομεάρχης του κόμματος, Κ. Κωδωνάς, ο νομάρχης, Ηλ. Βλαχογιάννης και οι πολιτευτές, Γ. Πουλιανίτης και Κ. Καλύβας, έγινε μεγάλη συζήτηση για τα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα και κυρίως για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν σαφές προβάδισμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως ειπώθηκε, οι τρέχουσες δημοσκοπικές διαφορές δεν αποτελούν κτήμα του ΠΑΣΟΚ αλλά αποτυπώνουν τη δυσαρέσκεια των πολιτών για τα οικονομικά, κυρίως, προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω της διεθνούς κρίσης.

Τα στελέχη της τοπικής Ν.Δ. εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι το αρνητικό κλίμα για το κυβερνών κόμμα θα αντιστραφεί με τη λήψη μέτρων για την ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων, ενώ τονίστηκε πως το ποσοστό συσπείρωσης των ψηφοφόρων της Ν.Δ. είναι χαμηλό και σε λίγο καιρό θα αυξηθεί, δίνοντας νέα δυναμική στην παράταξη.

Σε ότι αφορά τις δημοτικές συνελεύσεις των «γαλάζιων» οργανώσεων αποφασίστηκε η πρώτη να πραγματοποιηθεί στην Πύλη στις 22 Φεβρουαρίου, ενώ μέσα στον Μάρτιο θα ακολουθήσουν ανάλογες πολιτικές εκδηλώσεις σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα με προσκεκλημένους κεντρικά στελέχη του κόμματος.

πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr