Μετά το Πάσχα τα σπουδαία για τον Λεό

Για χθες το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της απόφασης , αναφορικά με την ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Λεάντρο, που κατέθεσε η Φαρκαδόνα, στο ντέρμπι με τον Εθνικό, ενώπιον της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ.

0 261

Για χθες το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της απόφασης , αναφορικά με την ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Λεάντρο, που κατέθεσε η Φαρκαδόνα, στο ντέρμπι με τον Εθνικό, ενώπιον της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ. Για χθες το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της απόφασης , αναφορικά με την ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του Λεάντρο, που κατέθεσε η Φαρκαδόνα, στο ντέρμπι με τον Εθνικό, ενώπιον της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ.
Ωστόσο, η πλευρά του Εθνικού, ζήτησε και πήρε τελικώς αναβολή, δηλώνοντας κώλυμα του νομικού εκπροσώπου της, Χάρη Γρηγορίου, να παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης, κάτι που σημαίνει ότι νεότερα επί του θέματος θα υπάρξουν μετά τις ημέρες του Πάσχα, με πιθανότερη ημερομηνία τη 14η Μαίου.
Αυτό σημαίνει, ότι το πολύ μία βδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 21 Μαίου θα υπάρξει και οριστική απόφαση, που ή θα συμπλέει με εκείνη της ΕΠΣΤ, ή θα ανατρέπει το υπάρχον σκηνικό, δίνοντας τους βαθμούς του ντέρμπι στη Φαρκαδόνα και αφαιρόντας παράλληλα έναν πόντο από τον Εθνικό.
Το σημαντικό είναι , ότι όλα θα έχουν λήξει πριν τις 24 Μαίου, όταν και ολοκληρώνεται ο φετινός μαραθώνιος της Α’ ΕΠΣΤ.
Αισιοδοξία και στις δύο πλευρές
Επικοινωνήσαμε χθες με τον πρόεδρο του Εθνικού, Ηλία Γραβάνη, ο οποίος για μία φορά εξέφρασε την αισιοδοξία του,ότι: «όλα θα πάνε καλά για την ομάδα και η απόφαση που πάρθηκε από την ΕΠΣΤ δε θα διαφοροποιηθεί».
Από την άλλη, ο νομικός εκπρόσωπος της Φαρκαδόνας, Αποστόλης Γκατζιός, εμφανίστηκε και αυτός πεπεισμένος ότι η τελική απόφαση που θα παρθεί από την ΕΠΟ, θα είναι υπέρ της ΑΕΦ.
Τα σπουδαία λοιπόν σε κάτι λιγότερο από ένα μήνα, ενώ μέχρι τότε οι δύο ομάδες καλό θα εστιάσουν την προσοχή τους στις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, καθώς κάθε στραβοπάτημα στο εξής είναι πιθανό να αποβεί μοιραίο.
"Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ" Β.Κ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr