Κυνήγι θησαυρού 2008 – Συγκέντρωση την ερχόμενη Κυριακη

Όλες οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο Κυνήγι Θησαυρού 2008 καλούνται να συγκεντρωθούν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου την Κυριακή 02/03/08 και ώρα 11.00 πμ όπου μέσα σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα  θα παραδώσουν στην επιτροπή τις απαντήσεις των γρίφων που έχουν δημοσιευθεί σε ειδική φόρμα – έντυπο που θα παραλάβει εκεί ο αρχηγός κάθε ομάδας.

0 272

Όλες οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο Κυνήγι Θησαυρού 2008 καλούνται να συγκεντρωθούν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου την Κυριακή 02/03/08 και ώρα 11.00 πμ όπου μέσα σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα  θα παραδώσουν στην επιτροπή τις απαντήσεις των γρίφων που έχουν δημοσιευθεί σε ειδική φόρμα – έντυπο που θα παραλάβει εκεί ο αρχηγός κάθε ομάδας. Όλες οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος στο Κυνήγι Θησαυρού 2008 καλούνται να συγκεντρωθούν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου την Κυριακή 02/03/08 και ώρα 11.00πμ όπου μέσα σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα  θα παραδώσουν στην επιτροπή τις απαντήσεις των γρίφων που έχουν δημοσιευθεί σε ειδική φόρμα – έντυπο που θα παραλάβει εκεί ο αρχηγός κάθε ομάδας. Αφού κριθούν οι ικανότητές όλων των κυνηγών στο χορό, θα δοθούν όλες οι οδηγίες για τη διεξαγωγή του Κυνηγιού Θησαυρού 2008. ( 1ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού 2008 και 2ο Κυνήγι Θησαυρού 2008). Επίσης οι ομάδες θα κατασκευάσουν εκεί το διακριτικό λάβαρό τους. Γι’ αυτό λοιπόν ελάτε όλοι  με φαντασία, όρεξη  για χορό και διάθεση για ……κυνήγι.!

Σε περίπτωση κακοκαιρίας ,  η  παραπάνω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Γυμναστηρίου του 1ου και 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας.

Τα "Μπλε Μοντέλα". Μια από τις ομάδες που συμμετείχαν πέρυσι στο κυνήγι του θησαυρού.. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr