Κλείσιμο της “ψαλίδας” μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Σημαντικό κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis, που διεξήχθη για τον ΑΝΤ1, εμφανίζοντας τη διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ να έχει περιοριστεί στο 0,3%.

0 328

Σημαντικό κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis, που διεξήχθη για τον ΑΝΤ1, εμφανίζοντας τη διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ να έχει περιοριστεί στο 0,3%. Σημαντικό κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis, που διεξήχθη για τον ΑΝΤ1, εμφανίζοντας τη διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ να έχει περιοριστεί στο 0,3%.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ στη δημοσκόπηση λαμβάνει 27,9%, το ΠΑΣΟΚ 27,6%, το ΚΚΕ 7,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ 11,5%, το ΛΑΟΣ 4,4% , οι Οικολόγοι Πράσινοι 3% , άλλο 3%, άκυρο/λευκό 7,8%, δεν θα ψήφιζαν δήλωσε το 2,5%, αναποφάσιστοι το 3% και δεν απάντησε το 1,9%.
Εξάλλου, σύμφωνα με άλλη δημοσκόπηση της GPO για το MEGA, το 70,3% διαφωνεί με την κάλυψη που προσέφερε ο Πρωθυπουργός στον Γιώργο Βουλγαράκη.

Μιλώντας στη ΝΕΤ 105.8 ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος είπε ότι εάν ήταν στη θέση του Γιώργου Βουλγαράκη και πίστευε ότι έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση θα έδινε την παραίτηση του στον Πρωθυπουργό.

Ο Βύρων Πολύδωρας με άρθρο του στον Ελεύθερο Τύπο σημειώνει ότι "οι ανήκεστες βλάβες στην παράταξη, προέρχονται από υπερ-έμπιστους υπουργούς".

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr