Ικανοποίηση ΣΥΝ για δημοσκοπήσεις

Την ικανοποίηση του για τα ποσοστά των τελευταίων δημοσκοπήσεων εξέφρασε ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είμαστε ικανοποιημένοι, αφού αποτυπώνεται σε κάθε περίπτωση τριπλασιασμός των δυνάμεων μας".

0 269

Την ικανοποίηση του για τα ποσοστά των τελευταίων δημοσκοπήσεων εξέφρασε ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είμαστε ικανοποιημένοι, αφού αποτυπώνεται σε κάθε περίπτωση τριπλασιασμός των δυνάμεων μας". tsipras.jpgΤην ικανοποίηση του για τα ποσοστά των τελευταίων δημοσκοπήσεων εξέφρασε ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είμαστε ικανοποιημένοι, αφού αποτυπώνεται σε κάθε περίπτωση τριπλασιασμός των δυνάμεων μας. Είναι λογικό να κριθούμε σε βάθος χρόνου. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δημοσκοπικό, αλλά κοινωνικό ρεύμα".

Σχολιάζοντας ο Αλέξης Τσίπρας, τα όσα εξήγγειλε από την Πάτρα την περασμένη Τρίτη ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης σχετικά με το ΕΣΠΑ 2008-2013, είπε ότι "δεν πρέπει να μιλάμε για πλασματικούς δείκτες, αλλά για πραγματικούς στην πιο υποβαθμισμένη Περιφέρεια της χώρας με τις μεγάλες ελλείψεις σε βασικές υποδομές".
Απαντώντας στη συνέχεια σε επικρίσεις που διατυπώθηκαν από στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι "στην πολιτική δεν μετράει το μέικ άπ". Και συνέχισε: "Οι δικές μας προγραμματικές θέσεις συμβαδίζουν με την κοινή λογική" και παρέπεμψε "στο εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο" όπως είπε, το οποίο ανακοίνωσε ότι θα εκπονηθεί σύντομα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr