Επτά υποψηφιότητες στο τοπικό ΠΑΣΟΚ

Η Ν.Ε. του τοπικού ΠΑΣΟΚ καλείται να γνωμοδοτήσει και να αποστείλει στην Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων την πρότασή της, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα ονόματα που θα προταθούν αλφαβητικά, με βιογραφικό και υποστηρικτική επιχειρηματολογία, χωρίς ψηφοφορία για κατάταξη ή σειρά.

0 229

Η Ν.Ε. του τοπικού ΠΑΣΟΚ καλείται να γνωμοδοτήσει και να αποστείλει στην Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων την πρότασή της, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα ονόματα που θα προταθούν αλφαβητικά, με βιογραφικό και υποστηρικτική επιχειρηματολογία, χωρίς ψηφοφορία για κατάταξη ή σειρά. Η Ν.Ε. του τοπικού ΠΑΣΟΚ καλείται να γνωμοδοτήσει και να αποστείλει στην Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων την πρότασή της, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα ονόματα που θα προταθούν αλφαβητικά, με βιογραφικό και υποστηρικτική επιχειρηματολογία, χωρίς ψηφοφορία για κατάταξη ή σειρά.

Εν τω μεταξύ, έληξε η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων, ενώ αιτήσεις έχουν καταθέσει οι υποψήφιοι και στις εκλογές του 2007, Χρ. Μαγκούφης, Λώρεν Κασσοπούλου και Γ. Σπαθής, η δημοτική σύμβουλος στο δήμο Τρικκαίων, Χρυσάνθη Γάλλου – Δαλκαφούκη, ο πρώην δήμαρχος Μαλακασίου, Χρ. Μαλακασιώτης, Γ. Τσιάκαλος, χθες ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει ο Δημ. Καϊμάς, πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων του νομού μας, ενώ στη διαδικασία δεν περιλαμβάνονται, σύμφωνα με το καταστατικό, οι βουλευτές Χρ. Χάϊδος και Σούλα Μερεντίτη.

Στην ειδική συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής θα συμμετέχουν, επίσης, τα μέλη της περιφερειακής επιτροπής που προέρχονται από το νομό μας, Θ. Τσιάρας και Μιχ. Βενιζέλος και στη συζήτηση θα ληφθούν υπόψη οι προτάσεις όλων των μελών της, καθώς και όσες προτάσεις τους έχουν αποσταλεί ή έχουν συμπεριληφθεί στο δημόσιο διάλογο (γνωστοποιημένες προτάσεις και αυτοπροτάσεις).

Όσοι υπέβαλαν υποψηφιότητα, κατά τη διαδικασία ανάδειξης θα ενημερώσουν την Επιτροπή Διαφάνειας για τυχόν θέματα δεοντολογίας και θα πρέπει να καταθέσουν τη δήλωση «πόθεν έσχες».

Να αναφέρουμε ότι η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων θα γίνει μετά τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr