Ελλείψεις σε βενζίνη και τροφοδοσία

Τα πρώτα σημάδια των επιπτώσεων της απεργίας των τελωνειακών, άρχισαν ήδη να γίνονται ορατά, καθώς σε αρκετά πρατήρια σχηματίστηκαν ουρές, ενώ σε άλλα υπήρχαν ταμπέλλες που πληροφορούσαν για έλλειψη αμόλυβδης. Επίσης διαπιστώνονται ελλείψεις στα καταστήματα τροφίμων.

0 410

Τα πρώτα σημάδια των επιπτώσεων της απεργίας των τελωνειακών, άρχισαν ήδη να γίνονται ορατά, καθώς σε αρκετά πρατήρια σχηματίστηκαν ουρές, ενώ σε άλλα υπήρχαν ταμπέλλες που πληροφορούσαν για έλλειψη αμόλυβδης. Επίσης διαπιστώνονται ελλείψεις στα καταστήματα τροφίμων. Τα πρώτα σημάδια των επιπτώσεων της απεργίας των τελωνειακών, άρχισαν ήδη να γίνονται ορατά, καθώς σε αρκετά πρατήρια σχηματίστηκαν ουρές, ενώ σε άλλα υπήρχαν ταμπέλλες που πληροφορούσαν για έλλειψη αμόλυβδης. Επίσης διαπιστώνονται ελλείψεις στα καταστήματα τροφίμων.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, με ανακοίνωσή του κάνει έκκληση για αναστολή της απεργίας, φοβούμενος "τον κίνδυνο γενικευμένης καθίζησης της αγοράς. Στους μεθοριακούς σταθμούς Ευζώνων Κιλκίς και Κήπων Έβρου, σχηματίστηκαν την Τρίτη ουρές χιλιομέτρων φορτηγών αυτοκινήτων, ενώ κλειστό ήταν το τελωνείο στις Καστανιές Έβρου. Την Τρίτη από το τελωνείων των Κήπων πέρασαν μόνο δύο φορτηγά αυτοκίνητα που μετέφεραν ζώα (άλογα και βατράχια).
Οι τελωνειακοί υπάλληλοι πραγματοποιούν 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις, διαμαρτυρόμενοι για την ένταξη στον κρατικό προϋπολογισμό, ενός ειδικού λογαριασμού τους. Οι απεργοί δηλώνουν οτι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι να ικανοποιηθούν τα αίτηματά τους, το υπουργείο Οικονομικών ωστόσο διαμηνύει ότι δεν μπορούν να εξαιρεθούν από ρυθμίσεις που θα ισχύσουν για όλους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr