Εγκαθίσταται το εργοτάξιο του Ε-65 για το Τμήμα Παλαιόπυργος – Μουργκάνι

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διεργασίες για την έναρξη των εργασιών σ’ ότι αφορά τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος Ε-65. Ήδη αυτές τις ημέρες εγκαθίσταται στην περιοχή το εργοτάξιο που ανέλαβε την κατασκευή του τμήματος από τον Παλαιόπυργο έως το ύψος της γέφυρας Μουργκανίου.

0 492

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διεργασίες για την έναρξη των εργασιών σ’ ότι αφορά τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος Ε-65. Ήδη αυτές τις ημέρες εγκαθίσταται στην περιοχή το εργοτάξιο που ανέλαβε την κατασκευή του τμήματος από τον Παλαιόπυργο έως το ύψος της γέφυρας Μουργκανίου. Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διεργασίες για την έναρξη των εργασιών σ’ ότι αφορά τον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος Ε-65.
Ήδη αυτές τις ημέρες εγκαθίσταται στην περιοχή το εργοτάξιο που ανέλαβε την κατασκευή του τμήματος από τον Παλαιόπυργο έως το ύψος της γέφυρας Μουργκανίου.
Την κατασκευή του Τμήματος αυτού ανέλαβε η εταιρία DRAGADOS. Πρόκειται για εταιρία Ισπανικής εθνικότητας που θα κατασκευάσει ένα μεγάλο τμήμα του δρόμου.
Ήδη η εταιρία έχει ενοικιάσει γραφεία λίγο έξω από τα Τρίκαλα και μελετούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Χθες το πρωί ο υπεύθυνος εργοταξιάρχης Ζεύλης Γιώργος Πολιτικός Μηχανικός και ο συνεργάτης του Ντάφος Ευθύμιος Περιβαντολλόγος είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Βασιλικής κ. Βάιο Ζιάκα όπου από τον Δήμο του διέρχεται ένα μεγάλο Τμήμα του Αυτοκινητόδρομου.
Ενημέρωσαν τον Δήμαρχο ότι η οριστική μελέτη για το τμήμα που διέρχεται από τον Δήμο είναι έτοιμη. Αλλαγές πλέον είναι δύσκολο να γίνουν αφού η χάραξη είναι δεδομένη.
Βέβαια υπήρχαν κάποιες αντιρρήσεις που μάλλον κάμφθηκαν με τον χρόνο.
Ήδη οι εκτάσεις που διέρχεται ο δρόμος επιτάσσονται άμεσα.
Οι Δημότες που θίγονται θα πρέπει να μεταβούν στον Δήμο με τα ανάλογα δικαιολογητικά ώστε να τύχουν αποζημιώσεως όλες οι εκτάσεις που θίγονται.
Πάντως ο αυτοκινητόδρομος θα ξεκινήσει εντός των προσεχών μηνών (μέσα στο 2009).
Ο Δήμαρχος Βασιλικής ζήτησε από τους υπεύθυνους πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία να λυθούν σοβαρά προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο Δήμος με την κατασκευή του Ε-65.
Ζήτησε να επιλυθούν προβλήματα που σχετίζονται με τους παράπλευρους δρόμους, τις γέφυρες και τις διελεύσεις που περνούν τον δρόμο.
Πρότεινε στο εργοτάξιο να χρησιμοποιηθούν εργαζόμενοι όπου θα κατάγονται από τον Δήμο.
Όλα αυτά να σταλούν στα κεντρικά γραφεία της Εγνατίας Α.Ε. στην Θεσσαλονίκη και να δεσμευτούν οι υπεύθυνοι.
Όλα δείχνουν ότι ο δρόμος θα έχει ύψος 2 μέτρα περίπου ύψος (το κομμάτι που διέρχεται από τον Δήμο Βασιλικής) και αυτό θα χρειαστεί μεγάλη ποσότητα αδρανών υλικών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr