Διπλασιάζεται το δώρο Χριστουγέννων για τους ανέργους

Τον διπλασιασμό του δώρου Χριστουγέννων 2008 ή της αναλογίας αυτού, για όσους επιδοτούνται ή επιδοτήθηκαν εντός του έτους για τακτική ανεργία και δικαιούνται αναλογίας δώρου Χριστουγέννων, ενέκρινε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

0 397

Τον διπλασιασμό του δώρου Χριστουγέννων 2008 ή της αναλογίας αυτού, για όσους επιδοτούνται ή επιδοτήθηκαν εντός του έτους για τακτική ανεργία και δικαιούνται αναλογίας δώρου Χριστουγέννων, ενέκρινε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού. Τον διπλασιασμό του δώρου Χριστουγέννων 2008 ή της αναλογίας αυτού, για όσους επιδοτούνται ή επιδοτήθηκαν εντός του έτους για τακτική ανεργία και δικαιούνται αναλογίας δώρου Χριστουγέννων, ενέκρινε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.

Η σχετική εισήγηση για «χορήγηση συμπληρωματικής παροχής, ισόποσης του δώρου Χριστουγέννων 2008, προς όσους δικαιούνται αναλογίας δώρου Χριστουγέννων 2008, λόγω τακτικής επιδότησης», έγινε από τον διοικητή του ΟΑΕΔ Γιώργο Βερναδάκη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, μετά τη σχετική εξαγγελία του διπλασιασμού του δώρου Χριστουγέννων για τους επιδοτούμενους ανέργους, από τον Πρωθυπουργό στη Βουλή την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008, στο πλαίσιο της λήψης από την κυβέρνηση στοχευμένων μέτρων υποστήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Το μέτρο του διπλασιασμού του δώρου Χριστουγέννων εμπίπτει στις δράσεις για την ελαχιστοποίηση των ενδεχόμενων συνεπειών στην ελληνική οικονομία, στην απασχόληση και κυρίως, στο επίπεδο διαβίωσης των συμπολιτών μας, από τις πρόσφατες δυσμενείς εξελίξεις στο διεθνές χρηματοπιστωτικό και οικονομικό περιβάλλον.

Σύμφωνα με την κείμενη εργατική νομοθεσία, το δώρο Χριστουγέννων υπολογίζεται με βάση το χρόνο λήψης του επιδόματος ανεργίας, στη χρονική βάση από την 1η Μαΐου μέχρι την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους, δηλαδή, όπως ισχύει και για τους εργαζομένους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr