Διαβεβαιώσεις στους εργαζομένους των ΟΤΕshop

Περίπου 135 από τα 360 καταστήματα πώλησης προϊόντων του ΟΤΕ θα κλείσουν, αλλά οι εργαζόμενοι σε αυτά δεν θα απολυθούν, όπως προκύπτει από ανακοίνωση του Οργανισμού. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα καταστήματα αυτά έχουν από ελάχιστη έως μηδενική εμπορική δραστηριότητα και συνεισφέρουν περίπου το 3% των πωλήσεων των καταναλωτικών προϊόντων του ΟΤΕ.

0 396

Περίπου 135 από τα 360 καταστήματα πώλησης προϊόντων του ΟΤΕ θα κλείσουν, αλλά οι εργαζόμενοι σε αυτά δεν θα απολυθούν, όπως προκύπτει από ανακοίνωση του Οργανισμού. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα καταστήματα αυτά έχουν από ελάχιστη έως μηδενική εμπορική δραστηριότητα και συνεισφέρουν περίπου το 3% των πωλήσεων των καταναλωτικών προϊόντων του ΟΤΕ. Περίπου 135 από τα 360 καταστήματα πώλησης προϊόντων του ΟΤΕ θα κλείσουν, αλλά οι εργαζόμενοι σε αυτά δεν θα απολυθούν, όπως προκύπτει από ανακοίνωση του Οργανισμού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα καταστήματα αυτά έχουν από ελάχιστη έως μηδενική εμπορική δραστηριότητα και συνεισφέρουν περίπου το 3% των πωλήσεων των καταναλωτικών προϊόντων του ΟΤΕ.

Νωρίτερα την Παρασκευή, εργαζόμενοι της ΟΜΕ-ΟΤΕ είχαν καταλάβει τον 13ο όροφο του μεγάρου του Οργανισμού επί της Κηφισίας, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο των καταστημάτων.

«Η απόφαση ελήφθη στις αρχές του 2008, λόγω μειωμένης κίνησης στα εν λόγω καταστήματα» απάντησε η διοίκηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr