ΔΕΗ – Διακοπές ρεύματος στην περιοχή

Σε διακοπές ρεύματος προχώρησε σήμερα η ΔΕΗ λόγω της απεργίας των εργαζομένων οι οποίοι διεκδικούν μια σειρά αιτημάτων με κύριο το ασφαλιστικό. Προβλήματα παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας (Τετάρτη) και στην περιοχής όπου ανά δίωρο έβγαιναν εκτός γραμμές της ΔΕΗ προκειμένου να αντεπεξέλθουν και στην ζήτηση.

0 1.004

Σε διακοπές ρεύματος προχώρησε σήμερα η ΔΕΗ λόγω της απεργίας των εργαζομένων οι οποίοι διεκδικούν μια σειρά αιτημάτων με κύριο το ασφαλιστικό. Προβλήματα παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας (Τετάρτη) και στην περιοχής όπου ανά δίωρο έβγαιναν εκτός γραμμές της ΔΕΗ προκειμένου να αντεπεξέλθουν και στην ζήτηση. Σε διακοπές ρεύματος προχώρησε σήμερα η ΔΕΗ λόγω της απεργίας των εργαζομένων οι οποίοι διεκδικούν μια σειρά αιτημάτων με κύριο το ασφαλιστικό. Προβλήματα παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας (Τετάρτη) και στην περιοχής όπου ανά δίωρο έβγαιναν εκτός γραμμές της ΔΕΗ προκειμένου να αντεπεξέλθουν και στην ζήτηση. Η απεργία θα συνεχιστεί και την Πέμπτη και οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την χρήση μηχανημάτων. Όπως αναφέρει η ΔΕΗ σε ανακοίνωση της, απευθύνει έκκληση προς:
• τους οικιακούς πελάτες της να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό την χρήση ηλεκτρικών συσκευών και ανελκυστήρων όλες τις ώρες του 24ώρου και ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 10:00 έως 14:00 και από 18:30 έως 21:30.
• τις επιχειρήσεις να περιορίσουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στα απολύτως αναγκαία επίπεδα.
• τους αγρότες να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνα
τό τη χρήση αντλητικών συγκροτημάτων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr