Γρεβενά – Τον σκότωσαν η σύζυγος και τα δύο παιδιά του

Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί η εξιχνίαση της υπόθεσης του 57χρονου από τα Γρεβενά, που όπως διαπιστώθηκε είχε πέσει θύμα της συζύγου και των δύο παιδιών του, οι οποίοι μετά από οικογενειακό επεισόδιο τον είχαν σκοτώσει και θάψει σε αποθήκη χωριού της περιοχής, ενώ στη συνέχεια είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του και τον αναζητούσαν ακόμη και μέσω τηλεοπτικής εκπομπής.

0 289

Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί η εξιχνίαση της υπόθεσης του 57χρονου από τα Γρεβενά, που όπως διαπιστώθηκε είχε πέσει θύμα της συζύγου και των δύο παιδιών του, οι οποίοι μετά από οικογενειακό επεισόδιο τον είχαν σκοτώσει και θάψει σε αποθήκη χωριού της περιοχής, ενώ στη συνέχεια είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του και τον αναζητούσαν ακόμη και μέσω τηλεοπτικής εκπομπής. Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί η εξιχνίαση της υπόθεσης του 57χρονου από τα Γρεβενά, που όπως διαπιστώθηκε είχε πέσει θύμα της συζύγου και των δύο παιδιών του, οι οποίοι μετά από οικογενειακό επεισόδιο τον είχαν σκοτώσει και θάψει σε αποθήκη χωριού της περιοχής, ενώ στη συνέχεια είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του και τον αναζητούσαν ακόμη και μέσω τηλεοπτικής εκπομπής.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένα χρόνο μετά την δήλωση εξαφάνισης, ο άτυχος άνδρας που ζούσε μόνιμα στη Γερμανία και είχε έρθει για διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Δοτσικό Γρεβενών, δολοφονήθηκε από τη γυναίκα του η οποία με τη βοήθεια των δύο παιδιών τους μετέφερε και έκρυψε το πτώμα σε ιδιωτική αποθήκη στο χωριό Δήμητρα (από όπου η καταγωγή της συζύγου), μέχρι να βρουν ασφαλή τόπο για να το θάψουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 17 του περασμένου Ιουλίου οι δύο σύζυγοι είχαν έντονη λογομαχία σε σχέση με τα παιδιά τους και ο 57χρονος απείλησε τον γιο του, 18 ετών και την κόρη του, 20, με ένα τσεκούρι. Τότε, η 52χρονη σύζυγός του τον χτύπησε με ένα ξύλο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στις 18 Ιουλίου 2008, μετέφεραν το πτώμα σε παραποτάμια περιοχή της Δήμητρας, όπου και το έθαψαν και η σύζυγος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Γρεβενών και δήλωσε ότι ο άνδρας της αγνοείται από τις 16 του μηνός.

Η 52χρονη δράστις στην ερώτηση των αστυνομικών που της πήραν κατάθεση, γιατί δεν δήλωσε νωρίτερα την εξαφάνιση, απάντησε ότι και το προηγούμενο καλοκαίρι, ο σύζυγός της είχε φύγει απροειδοποίητα από το σπίτι για λίγες ημέρες, αλλά τελικά επέστρεψε. Στη συνέχεια, η οικογένεια του θύματος επέστρεψε στον μόνιμο τόπο κατοικίας της, τη Γερμανία, ενώ η σύζυγος έδωσε τηλεοπτικές συνεντεύξεις, κάνοντας εκκλήσεις για βοήθεια στον εντοπισμό του συζύγου της.

Ωστόσο, οι αρχές συνέχιζαν τις έρευνες, αξιολογώντας και συγκρίνοντας πληροφορίες και στοιχεία. Έτσι, όταν την περασμένη Παρασκευή η οικογένεια ήρθε στην Ελλάδα για τις φετινές διακοπές της, εκλήθη στο αστυνομικό τμήμα. Εξεταζόμενοι, η σύζυγος και ο γιος ομολόγησαν τις πράξεις τους και υπέδειξαν το σημείο ενταφιασμού του πτώματος. Η δικογραφία, που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, προκειμένου να εκδοθούν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.

ΠΗΓΗ: ΝΕΤ- ΑΠΕ/ΜΠΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr