«Βούλιαξαν» από κόσμο τα ορεινά του νομού

Κατακλύστηκαν από κόσμο τα ορεινά του νομού μας(Ελάτη, Περτούλι, Νεραϊδοχώρι κ.α.) τις ημέρες των Χριστουγέννων, καθώς η πληρότητα στην περιοχή από επισκέπτες άγγιξε το 100%. Η συγκεκριμένη περιοχή έχει μετατραπεί σε έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας, με την έλευση τουριστών να αυξάνει διαρκώς χρόνο με το χρόνο.

0 284

Κατακλύστηκαν από κόσμο τα ορεινά του νομού μας(Ελάτη, Περτούλι, Νεραϊδοχώρι κ.α.) τις ημέρες των Χριστουγέννων, καθώς η πληρότητα στην περιοχή από επισκέπτες άγγιξε το 100%. Η συγκεκριμένη περιοχή έχει μετατραπεί σε έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας, με την έλευση τουριστών να αυξάνει διαρκώς χρόνο με το χρόνο. Κατακλύστηκαν από κόσμο τα ορεινά του νομού μας(Ελάτη, Περτούλι, Νεραϊδοχώρι κ.α.) τις ημέρες των Χριστουγέννων, καθώς η πληρότητα στην περιοχή από επισκέπτες άγγιξε το 100%.
Η συγκεκριμένη περιοχή έχει μετατραπεί σε έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας, με την έλευση τουριστών να αυξάνει διαρκώς χρόνο με το χρόνο.
Προς αυτή την κατεύθυνση έχει βοηθήσει σημαντικά η βελτίωση των υποδομών, η διαφήμιση όπως και οι παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής.
Μια από αυτές είναι η κατασκευή του νέου σαλέ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, το οποίο άνοιξε τις «πύλες» του στους επισκέπτες την περασμένη Κυριακή 23 Δεκεμβρίου. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της Νομαρχίας Τρικάλων που μαζί με το δήμο Αιθήκων διαχειρίζονται το Κέντρο «το νέο σαλέ περικυκλωμένο από τα χιονισμένα και πανύψηλα έλατα σε μια πανέμορφη τοποθεσία εντυπωσιάζει με την ξύλινή επένδυσή του, την θέα που σου επιτρέπει να έχεις από τα πανύψηλα τζάμια, την ωραία ατμόσφαιρα, την γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών.
Ήδη από την Κυριακή πρώτη ημέρα της λειτουργίας του οι πρώτοι επισκέπτες μίλησαν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια και οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικότατες.
Αφού δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο σκι στην πίστα του Χιονοδρομικού, έκαναν την βόλτά τους με το σκι – λιφτ και περπάτησαν στα χιονισμένα δάση και λιβάδια, απόλαυσαν το ζεστό ρόφημα στο νέο σαλέ, με την καταπληκτική θέα των χιονισμένων βουνών και των πανύψηλων ελάτων.
Το προσωπικό του σαλέ είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί και να σας εξυπηρετήσει και να περάσετε αυτές τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς μέσα στις φυσικές ομορφιές του νομού Τρικάλων».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr