Α1 ΕΠΣΤ – Νίκες για Διάβα, Κρύα Βρύση και ‘Άρη Περιστέρας

Ξεκίνησαν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου τα παιχνίδια της Α1 ΕΠΣΤ τα οποία έφεραν καλά αποτελέσματα για τις ομάδες της περιοχής μας.

0 280

Ξεκίνησαν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου τα παιχνίδια της Α1 ΕΠΣΤ τα οποία έφεραν καλά αποτελέσματα για τις ομάδες της περιοχής μας.

Ξεκίνησαν την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου τα παιχνίδια της Α1 ΕΠΣΤ τα οποία έφεραν καλά αποτελέσματα για τις ομάδες της περιοχής μας. Συγκεκριμένα:

 

Άρης Περιστέρας – Παλαιομονάστηρο: 5 – 2. Με πολύ καλή εμφάνιση ο Άρης Περιστέρας εξουδετέρωσε το Παλαιομονάστηρο μέσα στο γήπεδο της Περιστέρας πετυχαίνοντας 5 γκολ. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Κώστας Τζιώρας που σημείωσε τα τρία από τα πέντε γκολ του Άρη. Συγκεκριμένα τα γκολ για τον Άρη Περιστέρας πέτυχαν οι: Κώστας Τζιώρας 3, Τάτσιος 1 και Αντώνης Σιούτας 1.

Δόξα Διάβας – Δενδροχώρι: 4 – 1. Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Διάβας με την Δόξα να αντιμετωπίζει στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος το Δενδροχώρι. Η Δόξα Διάβας πέτυχε τέσσερα γκολ και έδειξε τις διαθέσεις της για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Τα γκολ για την Διάβα πέτυχαν οι: Παπαστεφάνου 1, Μάριος Γραββάνης 2 και Λίτσιος 1.

Κρύα Βρύση – Πιαλεία: 2 – 1. Με δυο γκολ του Νίκου Κουβελά η Κρύα Βρύση πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς μέσα στο γήπεδο των Αμπελίων απέναντι στην ομάδα της Πιαλείας. Η ομάδα του Λεωνίδα Σακελλαρίδη είχε πολλές καλές φάσεις μέσα στο παιχνίδι που θα μπορούσε να τελειώσει με μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Ωστόσο και το 2 – 1 αποδείχτηκε αρκετά καλό μιας και οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί ήρθαν…

 

Ξεκίνησαν τα παιχνίδια της Α1
Κρύα Βρύση: Ο Νίκος Κουβελάς την ώρα του σουτ που κάνει το 2 – 1 για την ομάδα του
Ξεκίνησαν τα παιχνίδια της Α1
Κρύα Βρύση:  Πανυγηρισμοί μετά το γκολ
Ξεκίνησαν τα παιχνίδια της Α1
Κρύα Βρύση: Όλοι γύρω από τον Νίκο Κουβελά.
Διάβα – Πιαλεία: Ο Παπαστεφάνου (αριστερά) πέτυχε το ένα γκολ της Διάβας.
Διάβα - Πιαλεία
Ο Δημήτρης Ζαρκάδας ( Black Live Διάβα ) παρακολουθεί το παιχνίδι και σχολιάζει τις φάσεις… Πίσω του ο κ. Αβραμόπουλος πρόεδρος της Δόξα Διάβας.
Διάβα - Πιαλεία
Κοντά στα παιχνίδια και ο Περικλής Ντίνος του Δ.Σ της ομάδας
Διάβα - Πιαλεία
Στα παιχνίδια της Διάβας παρών και ο Σάκης Τσιάκαλος (κέντρο) με την παρέα του…

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr