Αστυνομικός συμμετείχε σε ληστεία

Ένταλμα προσωρινής κράτησης σε βάρος του 42χρονου αστυνομικού που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για συμμετοχή σε ληστεία, εξέδωσε χθες η ανακρίτρια του Πλημμελειοδικείου Γρεβενών.

Αστυνομικός συμμετείχε σε ληστεία
0 140

Ένταλμα προσωρινής κράτησης σε βάρος του 42χρονου αστυνομικού που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για συμμετοχή σε ληστεία, εξέδωσε χθες η ανακρίτρια του Πλημμελειοδικείου Γρεβενών. Ένταλμα προσωρινής κράτησης σε βάρος του 42χρονου αστυνομικού που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για συμμετοχή σε ληστεία, εξέδωσε χθες η ανακρίτρια του Πλημμελειοδικείου Γρεβενών.

Ο ένστολος συνελήφθη για την ένοπλη ληστεία που είχε σημειωθεί προ καιρού σε τραπεζικό υποκατάστημα του γειτονικού νομού.
Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), μετά τη σύλληψη ενός εκ των δραστών, αποκαλύφθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών η ταυτότητα και των υπολοίπων ατόμων που συμμετείχαν στη ληστεία.
Πιο συγκεκριμένα, ως συμμέτοχοι στη ληστεία φέρονται ένας αλλοδαπός ηλικίας 41 ετών και ένας ημεδαπός ηλικίας 42 ετών, αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.
Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και για συνέργεια σε ληστεία, αντίστοιχα.
Από την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Γρεβενών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψής τους. Ο πρώτος των δραστών διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται, ο δε δεύτερος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Πλημ/κών Γρεβενών και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης.
Ο εμπλεκόμενος αστυνομικός με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός μόλις έγινε γνωστή η εμπλοκή του στο θέμα, επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή του λαμβάνοντας ένα μεγάλο αριθμό χαπιών, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και του έγινε πλύση στομάχου. Τις τελευταίες ημέρες της ανάρρωσης του νοσηλευόταν φρουρούμενος σε ειδικό χώρο του νοσηλευτικού μας ιδρύματος, προτού μεταβεί στα Γρεβενά για να απολογηθεί.
 
πηγη Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.