Αστυνομικός από το Α.Τ Καλαμπάκας θα φιλοξενούσε τον βαρυποινίτη

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας αστυνομικός που που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Καλαμπάκας με εντολή του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

0 247

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας αστυνομικός που που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Καλαμπάκας με εντολή του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας αστυνομικός που που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Καλαμπάκας με εντολή του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Οπως αναφέρεται είχε υπογράψει δήλωση οτι θα φιλοξενούσε στο σπίτι του τον φερόμενο ως εγκέφαλο της συμμορίας, Παναγιώτη Βλαστό, σε περίπτωση που έπαιρνε άδεια από τις φυλακές Τρικάλων. Στο μεταξύ επτασφράγιστο μυστικό κρατούν οι αρχές τις μεταγωγές Βλαστού, Στεφανάκου και Σκαφτούρου στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθούν, κάτι που αναμένεται πιθανότατα αυτην την εβδομάδα. Κανείς μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει την ημέρα και την ώρα της προσαγωγής τους ενώπιον της ανακρίτριας, ούτε καν οι συνήγοροί τους, οι οποίοι θα ειδοποιηθούν την τελευταία στιγμή, όταν δηλαδή οι κρατούμενοι θα βρίσκονται στην Αθήνα.

Η ανησυχία των αρχών είναι έκδηλη, καθώς οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στο συνδικάτο θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις. Ανοιχτό, ωστόσο, παραμένει και το ενδεχόμενο ανακρίτρια και εισαγγελέας να μεταβούν οι ίδιοι στις φυλακές για να πάρουν απολογίες, ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε απρόοπτο θα μπορούσε να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια των μεταγωγών Κατά άλλες πληροφορίες οι βαρυποινίτες Βλαστός, Σκαφτούρος και Στεφανάκος θα μεταχθούν τη Δευτέρα αντίστοιχα από τις φυλακές Τρικάλων, Διαβατών και Λάρισας, όπου κρατούνται, προκειμένου να απολογηθούν στην 25η τακτική ανακρίτρια.

 

πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr