Από την Τρίτη η κατάθεση των μηχανογραφικών

Μετά τη γνωστοποίηση των βαθμολογίων οι τρικαλινοί υποψήφιοι στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις καλούνται πλέον να συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία από την 1η έως τις 14 Ιουνίου στα γραφεία της τοπικής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η συμπλήρωση πρέπει να είναι προσεκτική μιας και κρίνεται το επαγγελματικό τους μέλλον.

0 305

Μετά τη γνωστοποίηση των βαθμολογίων οι τρικαλινοί υποψήφιοι στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις καλούνται πλέον να συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία από την 1η έως τις 14 Ιουνίου στα γραφεία της τοπικής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η συμπλήρωση πρέπει να είναι προσεκτική μιας και κρίνεται το επαγγελματικό τους μέλλον.

Μετά τη γνωστοποίηση των βαθμολογίων οι τρικαλινοί υποψήφιοι στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις καλούνται πλέον να συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία από την 1η έως τις 14 Ιουνίου στα γραφεία της τοπικής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Η συμπλήρωση πρέπει να είναι προσεκτική μιας και κρίνεται το επαγγελματικό τους μέλλον.
Χθες η διεύθυνση ανακοίνωσε τις αναλυτικές ημερομηνίες υποβολής των δελτίων για τους μαθητές των λυκείων της πόλης και της περιφέρειας του νομού. Όπως τονίζεται όσοι μαθητές έλαβαν μέρος στις απολυτήριες εξετάσεις της τελευταίας τάξης Ημερησίων και Εσπερινών Λυκείων και πήραν απολυτήριο (καθώς και παρελθόντων ετών 10%) οι οποίοι επιθυμούν να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ πρέπει να προσέλθουν στη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης για την υποβολή των δικαιολογητικών στο Γραφείο 309 (3ος όροφος, Μ. Μπότσαρη 2, πλατεία ΟΤΕ) και από ώρα 8:00 π.μ. μέχρι και 1:00 μ.μ. προκειμένου να υποβάλλουν μηχανογραφικό δελτίο.
Στην πόλη
Το πρόγραμμα για κάθε Γενικό Λύκειο της πόλης, έχει ως εξής: Τρίτη 1 Ιουλίου: 4ο ΓΕΛ (Οι μαθητές Θετικής και Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Τετάρτη 2 Ιουλίου: 4ο ΓΕΛ (Οι μαθητές Τεχνολογικής Κατεύθυνσης), Πέμπτη 3 Ιουλίου: 1ο ΓΕΛ (Όλοι οι μαθητές), Παρασκευή 4 Ιουλίου: 6ο ΓΕΛ (Όλοι οι μαθητές), Μουσικό (Όλοι οι μαθητές), Εσπερινό ΓΕΛ (Όλοι οι μαθητές), Δευτέρα 7 Ιουλίου: 3ο ΓΕΛ (Οι μαθητές Τεχνολογικής Κατεύθυνσης), Τρίτη 8 Ιουλίου: 3ο ΓΕΛ (Οι μαθητές Θετικής και Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Τετάρτη 9 Ιουλίου: 7ο ΓΕΛ (Όλοι οι μαθητές), Πέμπτη 10 Ιουλίου: Ιδιωτ. «Αθηνά» (Όλοι οι μαθητές), Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008: 5ο ΓΕΛ (Όλοι οι μαθητές), Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008: 2ο ΓΕΛ (Όλοι οι μαθητές).
Τις ίδιες ώρες πρέπει να προσέλθουν στα γραφείο 304 του 1ου Γραφείου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι υποψήφιοι των λυκείων της περιφέρειας.

Στην περιφέρεια
Το πρόγραμμα προσέλευσης έχει ως εξής: Τρίτη 1 Ιουλίου: Μαθητές Γενικού Λυκείου Οιχαλίας, Τετάρτη 2 Ιουλίου: Μαθητές Γενικού Λυκείου Βαλτινού, Πέμπτη 3 Ιουλίου: Μαθητές Γενικού Λυκείου Πύλης, που το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Κ., Παρασκευή 4 Ιουλίου: Μαθητές Γενικού Λυκείου Πύλης, που το επώνυμό τους αρχίζει από Λ μέχρι και Ω, Δευτέρα 7 Ιουλίου: Μαθητές Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας, που το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Κ, Τρίτη 8 Ιουλίου: Μαθητές Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας, που το επώνυμό τους αρχίζει από Λ μέχρι και Ω, Τετάρτη 9 Ιουλίου:Μαθητές Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας, που το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Ι, Πέμπτη 10 Ιουλίου: Μαθητές Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας, που το επώνυμό τους αρχίζει από Κ μέχρι και Μ, Παρασκευή 11 Ιουλίου: Μαθητές Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας, που το επώνυμό τους αρχίζει από Ν μέχρι και Ω.


Τα δικαιολογητικά
Οι υποψήφιοι θα φέρουν μαζί τους το δελτίο εξεταζόμενου, την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, το μηχανογραφικό δελτίο κατάλληλα συμπληρωμένο, το επικυρωμένο αντίγραφο απολυτηρίου τίτλου, την πρωτότυπη βεβαίωση πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και φωτοαντίγραφο αυτής το οποίο θα επικυρωθεί από την επιτροπή παραλαβής των δικαιολογητικών.
– Όσοι δεν προσέλθουν αυτοπροσώπως μπορούν να εξουσιοδοτήσουν άλλο άτομο. Η εξουσιοδότηση να είναι επικυρωμένη από δικηγόρο ή αστυνομία ή συμβολαιογράφο και ο εξουσιοδοτημένος θα φέρει μαζί του τα παραπάνω δικαιολογητικά και τη δική του αστυνομική ταυτότητα.
– Το μηχανογραφικό δελτίο μπορούν να το υποβάλλουν όλου οι υποψήφιοι που έχουν βεβαίωση πρόσβασης, ανεξαρτήτως βαθμολογίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr