Αποπειράθηκε να σκοτώσει την πεθερά του

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σημειώθηκε χθες στις 11.30 π.μ. , όταν ένας 42χρονος από το Μικρό Κεφαλόβρυσο προσπάθησε να σκοτώσει την πεθερά του την οποία και θεωρούσε υπεύθυνη για τον χωρισμό του με την κόρη της.

0 283

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σημειώθηκε χθες στις 11.30 π.μ. , όταν ένας 42χρονος από το Μικρό Κεφαλόβρυσο προσπάθησε να σκοτώσει την πεθερά του την οποία και θεωρούσε υπεύθυνη για τον χωρισμό του με την κόρη της. Απόπειρα ανθρωποκτονίας σημειώθηκε χθες στις 11.30 π.μ. , όταν ένας 42χρονος από το Μικρό Κεφαλόβρυσο προσπάθησε να σκοτώσει την πεθερά του την οποία και θεωρούσε υπεύθυνη για τον χωρισμό του με την κόρη της.

Το συμβάν σημειώθηκε σε κατάστημα χαρτικών στο Μικρό Κεφαλόβρυσο, όπου είχε πάει να ψωνίσει η 58χρονη πεθερά του δράστη από το Διαλεκτό. Εκείνη τη στιγμή την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και την τραυμάτισε ελαφρά στο μέτωπο και την ωμοπλάτη, όπως επίσης και εναντίον του 61χρονου πεθερού του, ο οποίος δεν έπαθε τίποτα.
Η 58χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου της παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια και κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ παραμένει για νοσηλεία στην Α΄ χειρουργική κλινική.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του τους τελευταίους μήνες και θεωρούσε ως υπεύθυνη για τον χωρισμό του την πεθερά του με την οποία λίγο πριν την απόπειρα ανθρωποκτονίας είχε διαπληκτιστεί για να επιστρέψει λίγο αργότερα οπλισμένος με καραμπίνα και να προβεί στην προαναφερόμενη πράξη.
Ο 42χρονος μετά τον πυροβολισμό επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Χθες το απόγευμα είχαν στηθεί μπλόκα σε όλους τους δρόμους κοντά στο χωριό.                  
Πάντως συγχωριανοί του δράστη κάνουν λόγο ότι τον τελευταίο καιρό ο 42χρονος είχε τσακωθεί αρκετές φορές με την πεθερά του, καθώς η σύζυγός του, σύμφωνα με πληροφορίες, ζούσε στην Αθήνα όπου και εργάζεται, κάτι για το οποίο καταλόγιζε ευθύνες στην 58χρονη
πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr