Αποδυτήρια στο γήπεδο Χρυσομηλιάς

Αποδυτήρια αποκτά το γήπεδο της Χρυσομηλιάς. Το έργο, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Λέγκας, χρηματοδοτείται με το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

0 266

Αποδυτήρια αποκτά το γήπεδο της Χρυσομηλιάς. Το έργο, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Λέγκας, χρηματοδοτείται με το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Αποδυτήρια αποκτά το γήπεδο της Χρυσομηλιάς. Το έργο, όπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Νίκος Λέγκας, χρηματοδοτείται με το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο κ. Ν. Λέγκας ενημέρωσε για την απόφαση τον δήμαρχο Κλεινοβού κ. Νίκο Ζαχαράκη και τον πρόεδρο της ομάδας της Χρυσομηλιάς κ. Χρήστο Γρηγορίου επισημαίνοντας ότι βρίσκεται σταθερά και αποτελεσματικά στο πλευρό των φορέων του νομού Τρικάλων.

Σημειώνεται ότι το αίτημα για τη χρηματοδότηση των αποδυτηρίων στο γήπεδο της Χρυσομηλιάς είχε υποβάλλει η διοίκηση της ομάδας, που είχε επισκεφθεί τον κ. Νίκο Λέγκα στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών κι είχε αποσπάσει την δέσμευσή του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr