Απερρίφθη η ένσταση της Καλαμαριάς

Ο Ολυμπιακός είναι και τυπικά πρωταθλητής της περιόδου 2007-2008, καθώς το Ανώτατο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνη (CAS) απέρριψε σήμερα, ομόφωνα το αίτημα της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς για ασφαλιστικά μέτρα στην υπόθεση Βάλνερ. Στις αρχές Μαϊου θα συζητηθεί και η ουσία της υπόθεσης, αλλά θεωρείται απίθανο ν’ αλλάξει η απόφαση.

0 268

Ο Ολυμπιακός είναι και τυπικά πρωταθλητής της περιόδου 2007-2008, καθώς το Ανώτατο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνη (CAS) απέρριψε σήμερα, ομόφωνα το αίτημα της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς για ασφαλιστικά μέτρα στην υπόθεση Βάλνερ. Στις αρχές Μαϊου θα συζητηθεί και η ουσία της υπόθεσης, αλλά θεωρείται απίθανο ν’ αλλάξει η απόφαση. Ο Ολυμπιακός είναι και τυπικά πρωταθλητής της περιόδου 2007-2008, καθώς το Ανώτατο Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνη (CAS) απέρριψε σήμερα, ομόφωνα το αίτημα της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς για ασφαλιστικά μέτρα στην υπόθεση Βάλνερ. Στις αρχές Μαϊου θα συζητηθεί και η ουσία της υπόθεσης, αλλά θεωρείται απίθανο ν’ αλλάξει η απόφαση.
Υστερα από αυτή την απόφαση, η Σούπερ Λίγκα οφείλει στη διάρκεια της συνεδρίασης που ξεκινά στις 16:00 να επικυρώσει την βαθμολογική κατάταξη των ομάδων. Η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Αρης και ο Πανιώνιος θα λάβουν μέρος στα πλέι οφ (σ.σ. ξεκινούν την Μεγάλη Τετάρτη), για μία θέση στον Β` προκριματικό γύρο του τσάμπιονς λιγκ και μία θέση το κύπελλο UEFA.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr