Απεργούν οι δημοσιογράφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας αποφάσισε την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και τρίωρη στάση εργασίας την επόμενη μέρα. Πέμπτη, από 12.00 -15.00, στο πλαίσιο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων για το Ασφαλιστικό.

0 379

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας αποφάσισε την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και τρίωρη στάση εργασίας την επόμενη μέρα. Πέμπτη, από 12.00 -15.00, στο πλαίσιο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων για το Ασφαλιστικό. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας αποφάσισε την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και τρίωρη στάση εργασίας την επόμενη μέρα. Πέμπτη, από 12.00 -15.00, στο πλαίσιο κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων για το Ασφαλιστικό. Οι δημοσιογράφοι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, αντιδρώντας σε κάθε απόπειρα λεηλασίας των αποθεματικών των Ταμείων τους που και υγιή και βιώσιμα είναι. Η κυβέρνηση, παρά τη γενική αντίδραση των εργαζομένων της χώρας, επιμένει στην αδιάλλακτη στάση της, επιδιώκοντας την ενοποίηση ετερόκλητων ασφαλιστικών ταμείων, ενώ επιχειρεί με το πρόσχημα του εξορθολογισμού του ασφαλιστικού συστήματος, τη μείωση των συντάξεων, την αύξηση των ορίων ηλικίας και την περικοπή των συντάξιμων αποδοχών.
Οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, μαζί με τους συναδέλφους μας όλης της χώρας απαιτούμε και διεκδικούμε:
– Την απόσυρση άμεσα των προωθούμενων αντιδημοσιογραφικών ρυθμίσεων
– Την αυτοτέλεια και αυτοδιοίκηση των ταμείων μας.
– Την εφαρμογή μέτρων αποτελεσματικής και πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης των εργαζομένων και εφαρμογή των ΣΣΕ και
– Την αποτροπή κάθε απόπειρας ιδιωτικοποίησης του ασφαλιστικού συστήματος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr