Ανανέωσαν τέσσερις στα Μετέωρα

Την παραμονή τεσσάρων παικτών, ανακοίνωσε χθες η ομάδα των Μετεώρων. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Σίμο,΄Ακη Μητσιάδη,Μάριο Γραβάνη και Γιώργο Γκόβαρη.

0 226

Την παραμονή τεσσάρων παικτών, ανακοίνωσε χθες η ομάδα των Μετεώρων. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Σίμο,΄Ακη Μητσιάδη,Μάριο Γραβάνη και Γιώργο Γκόβαρη.

Την παραμονή τεσσάρων παικτών, ανακοίνωσε χθες η ομάδα των Μετεώρων. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Σίμο,΄Ακη Μητσιάδη,Μάριο Γραβάνη και Γιώργο Γκόβαρη. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο ιστορικό σωματείο, ενώ εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ανανέωση της συνεργασίας.
Από την πλευρά της η διοίκηση έκλεισε επιτυχώς τις πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές και θα ακολουθήσει και η ανανέωση της συνεργασίας και με άλλους.
Ο πρόεδρος της ομάδα κ. Γιάννης Μπουτίνας σε χθεσινές του δηλώσεις, τόνισε για τις ανανεώσεις:
« Ήταν θέμα δευτερολέπτων να ανανεώσουν και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές τη συνεργασία τους με την ομάδα των Μετεώρων. Το καλό κλίμα στην ομάδα και οι ωραίες στιγμές της χρονιάς που πέρασε είχε οδηγήσει ήδη τα παιδιά να πάρουν την απόφαση τους. Το συζητήσαμε και σε σύντομο χρονικό διάστημα ολοκληρώσαμε τη συμφωνία».
Οι επαφές και με άλλους παίκτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου συνεχίζονται και απ’ ότι πληροφορούμαστε σύντομα θα ανακοινωθούν κάποιες συμφωνίες. Η υπόθεση Ιακωβάκη που απασχολεί την ομάδα των Μετεώρων έχει κυρίως να κάνει με το αν ο ποδοσφαιριστής θα κάνει το μεγάλο άλμα σε ομάδα Β- Γ Εθνικής. Σε διαφορετική περίπτωση ο Ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει στην ομάδα των Μετεώρων, παρά τα όσα ακούγονται περί ενδιαφέροντος ομάδων της περιοχής μας, που θα παίζουν στο Περιφερειακό.

Γιώργος Σιαμουρέλης – Η Έρευνα 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr