Έρχονται βροχές και μποφόρ

Σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται στις περισσότερες περιοχές της χώρας από το πρωί του Σαββάτου, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους εντάσεως 8 και πιθανόν 9 μποφόρ.

0 161

Σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται στις περισσότερες περιοχές της χώρας από το πρωί του Σαββάτου, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους εντάσεως 8 και πιθανόν 9 μποφόρ. Σημαντική μεταβολή του καιρού αναμένεται στις περισσότερες περιοχές της χώρας από το πρωί του Σαββάτου, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους εντάσεως 8 και πιθανόν 9 μποφόρ.

Το Σάββατο, ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται αρχικά στο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής θα επηρεαστούν και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Ιδιαίτερα για την Αττική από το απόγευμα του Σαββάτου έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής τα φαινόμενα κατά διαστήματα θα είναι ισχυρά.

Σταδιακή ύφεση της κακοκαιρίας αναμένεται από τη νύχτα του Σαββάτου στη δυτική Ελλάδα και μέχρι το βράδυ της Κυριακής και στην υπόλοιπη χώρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.