Έρχεται μίνι καύσωνας από Τετάρτη…

Μπορεί να βρισκόμαστε στην… καρδιά του καλοκαιριού, ωστόσο φθινοπωρινός είναι ο καιρός σήμερα, με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Όμως, το σκηνικό θα αλλάξει άρδην από την Τετάρτη, καθώς η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει limit up, έως και τους 39 βαθμούς Κελσίου.

0 435

Μπορεί να βρισκόμαστε στην… καρδιά του καλοκαιριού, ωστόσο φθινοπωρινός είναι ο καιρός σήμερα, με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Όμως, το σκηνικό θα αλλάξει άρδην από την Τετάρτη, καθώς η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει limit up, έως και τους 39 βαθμούς Κελσίου. Μπορεί να βρισκόμαστε στην… καρδιά του καλοκαιριού, ωστόσο φθινοπωρινός είναι ο καιρός σήμερα, με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Όμως, το σκηνικό θα αλλάξει άρδην από την Τετάρτη, καθώς η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει limit up, έως και τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα: Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο. Μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια και κυρίως στα ορεινά. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία και θα φτάσει έως τους 36 βαθμούς.

Μίνι καύσωνα προβλέπει για το επόμενο τριήμερο η ΕΜΥ με τον υδράργυρο να «σκαρφαλώνει» έως και τους 39 βαθμούς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr