Έλεγχοι στην αγορά

Εντατικούς ελέγχους στην τοπική αγορά έχουν ξεκινήσει πριν από πολλές ημέρες οι αρμόδιες υπηρεσίες της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Τρικάλων, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και προς αποφυγήν παραπλάνησης των καταναλωτών.

0 447

Εντατικούς ελέγχους στην τοπική αγορά έχουν ξεκινήσει πριν από πολλές ημέρες οι αρμόδιες υπηρεσίες της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Τρικάλων, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και προς αποφυγήν παραπλάνησης των καταναλωτών. Εντατικούς ελέγχους στην τοπική αγορά έχουν ξεκινήσει πριν από πολλές ημέρες οι αρμόδιες υπηρεσίες της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Τρικάλων, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και προς αποφυγήν παραπλάνησης των καταναλωτών.
Σε καθημερινή βάση, μικτά κλιμάκια αποτελούμενα από έναν κτηνίατρο, υπαλλήλους των Διευθύνσεων Υγείας, Εμπορίου και Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και έναν Εφοριακό προβαίνουν σε ελέγχους στον τομέα ευθύνης που έχει ο καθένας, ενώ κλιμάκια κτηνιάτρων «οργώνουν» όλο το νομό.
Ιδιαίτερη έμφαση, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Νομαρχίας Τρικάλων, κ. Χρ. Μουσιώλη, δίνεται στον έλεγχο κρεάτων, προκειμένου να μην διακινηθούν στην τοπική αγορά «ελληνοποιημένα».
Σύμφωνα με τον ίδιο, μέχρι χθες, δεν διαπιστώθηκε κανένα σοβαρό κρούσμα, ενώ μια μικρή ποσότητα κρεάτων που είχαν εισαχθεί από τη Ρουμανία, προωθήθηκε εκτός νομού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr