Άστατος καιρός με την είσοδο του νέου έτους

Με καλό καιρό εγκαταλείπουν και οι τελευταίοι εκδρομείς τις μεγάλες πόλεις. Στις περισσότερες περιοχές της χώρας επικρατεί «ήλιος με δόντια» και η εικόνα θα είναι ανάλογη μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το νέο έτος όμως αναμένεται να μπει με κακοκαιρία και βροχές.

0 358

Με καλό καιρό εγκαταλείπουν και οι τελευταίοι εκδρομείς τις μεγάλες πόλεις. Στις περισσότερες περιοχές της χώρας επικρατεί «ήλιος με δόντια» και η εικόνα θα είναι ανάλογη μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το νέο έτος όμως αναμένεται να μπει με κακοκαιρία και βροχές. _SUC55690Με καλό καιρό εγκαταλείπουν και οι τελευταίοι εκδρομείς τις μεγάλες πόλεις. Στις περισσότερες περιοχές της χώρας επικρατεί «ήλιος με δόντια» και η εικόνα θα είναι ανάλογη μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το νέο έτος όμως αναμένεται να μπει με κακοκαιρία και βροχές.
Την Κυριακή στην κεντρική και τη νότια Ελλάδα θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα στις νοτιότερες περιοχές θα πυκνώσουν.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί στα δυτικά τρία με τέσσερα και στα ανατολικά τέσσερα με έξι μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί και πάλι κατά τόπους παγετός.
Από το απόγευμα της Δευτέρας, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική και νότια Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και την Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και μετά το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές βροχές προβλέπονται και για την υπόλοιπη χώρα, ενώ στα ορεινά των ηπειρωτικών περιοχών θα σημειωθούν χιονοπτώσεις.
Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς αναμένεται ίδιος καιρός, με νεφώσεις, βροχές και χιόνια στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr