proufopoulos nikos

germanos  b

kosta famissi b syrtaki ban polyzos logo annagida b Bentasok salsa

nikos laios acs5

papanikolaou

garden mp

elysee

stathmos g

Αθλητικές Ειδήσεις

ta meteora

DVD EJECT

Ελλάδα - Κόσμος


kakopoisi_w.jpg

Δικαστές χτύπησαν και έδιωξαν από το σπίτι τον 7χρονο γιο τους

Παρασκευή, 18 Μάιος 2012 12:27
Προβολές 24
olympiaki_floga.jpg

"Εξαφανίστηκε Ολυμπιακή Δάδα αξίας 300.000 ευρώ

Παρασκευή, 18 Μάιος 2012 12:23
Προβολές 44
kypros_stikoudi.jpg

Προσβλητικό σύνθημα κατά της Στικούδη στην Κύπρο

Πέμπτη, 17 Μάιος 2012 23:23
Προβολές 90

bethorse


Αξιολόγηση Χρήστη: / 3
ΧείριστοΆριστο 
Διαβάστηκε 1292 φορές kostas preventisΑγαπητοί φίλοι συνδημότες. Εν μέσω μιας νέας κακοκαιρίας –αυτή τη στιγμή το χιόνι πέφτει ακατάπαυστα - η σκέψη μου πάει στους κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων, οι οποίοι μόνοι και εκ των ενόντων προσπαθούν να δίνουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω βαρυχειμωνιάς και όχι μόνον, νιώθοντας κατάσαρκα την εγκατά-λειψη.

Αγαπητοί μου συμπολίτες το λέω αυτό διότι κεντρικό σύνθημα της σημερινής Δημοτικής Αρχής –προεκλογικά- υπήρξε η νέα αντίληψη που θα πρυτάνευε στη διαχείριση των εκάστοτε υποθέσεων.

Οι ξεχασμένοι δημότες – συνδημότες πλέον- της διευρυμένης κοινότητας Ασπροποτάμου, των πρώην Καποδιστριακών δήμων Μαλακασίου, Καστανιάς, Κλεινοβού, Τυμφαίων, Χασίων και Βασιλικής θα αναβαθμίζονταν, θα γίνονταν ισότιμοι συνομιλητές,πρωταγωνιστές και επίκεντρο του ενδιαφέροντος της νέας δημοτικής αρχής. Μ'άλλα λόγια η νέα Δημοτική Αρχή, θα ήταν πλέον κοντά –όσο ποτέ άλλοτε- στους δημότες αυτούς, κοντά στην καθημερινότητά τους, στη χαρά και τη λύπη τους,στα προβλήματά τους.

Στο πρόσφατο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων,υπήρξαν ειδικές αναφορές και έπαινοι από κορυφαίους ομιλητές,στους δημάρχους εκείνους που αγωνίζονται να κρατήσουν όρθιους τους Δήμους των, σ' αυτούς που στέκονται δίπλα στη χειμαζόμενη κοινωνία, σ'αυτούς που μπαίνουν μπροστά και ανοίγουν δρόμους πρωτοβουλιών πετυχαίνονντας σημαντικές νίκες, σ'αυτούς που πορεύονται μαζί με τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, υπερασπιζόμενοι τη δουλειά τους.

Αγαπητοί μου φίλοι

Είναι πλέον εύκολο ν'αντιληφθεί κανείς ότι κριτήριο για κάθε Δημοτική Αρχή δεν θα είναι οι διαπιστώσεις αλλά η ριζική στροφή στη δράση, οι αποφάσεις για πρωτοβουλίες, η συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς τους δημότες, στην καθημερινότητα ,τις πραγματικές ανάγκες για επιβίωση, την ανασύσταση του κοινωνικού ιστού.

Σημειολογικά αναφέρω ότι προεκλογικά η σημερινή Δημ. Αρχή τόνιζε ότι προτίθεται να υιοθετήσει τολμηρές και ριζοσπαστικές αντιλήψεις που δεν θα διστάσουν να έρθουν σε ρήξη με κατεστημένες λογικές και πρακτικές, που θα τάραζαν τα λιμνάζοντα νερά της τοπικής κοινωνίας! Μάλιστα ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η φράση: « Σήμερα τίποτα δεν είναι το ίδιο με το χθες!»

Τοποθετώντας τον πήχυ των επιδιώξεών της πολύ ψηλά δήλωνε εγγυητής για την εξασφάλιση της σταθερότητας και εμπιστοσύνης σ'ένα Δήμο υπηρέτη και όχι δυνάστη του πολίτη. Τόνιζε ότι επίκεντρο του ενδιαφέροντός της θα είναι ο άνθρωπος,ο δημότης!

Η δύναμη του Δήμου μας διεκήρυττε είναι οι άνθρωποι. Άνθρωποι με ιδέες και ενθουσιασμό. Άνθρωποι με ικανότητες, με αγάπη για το διπλανό τους και τον τόπο τους. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας που διακρίνονται και εκπροσωπούν το χώρο της επιστήμης,της επιχειρηματικής δράσης, της καθημερινής βιοπάλης, του εθελοντισμού και της νεολαίας.

Κλείνοντας λέω ότι προφανώς αυτοί οι άνθρωποι είμαστε εμείς,όλοι οι δημότες του νέου Καλλικράτειου Δήμου Καλ/κας. Άραγε πως νιώθουμε συγκρίνοντας τα λόγια με τα έργα;

Υ.Γ. Η βαθιά κρίση, η ανεργία και οι πραγματικές ανάγκες των δημοτών μας δεν αντιμετωπίζονται από μία μόνο Δημοτική παράταξη. Θέλει ευρύτερες συναινέσεις και κυρίως θέλει τόλμη, όραμα, φαντασία και πολιτική βούληση κ. Δήμαρχε. Πολιτική βούληση για τομές, για βαθιές τομές.

Και ακούστε......Ακούστε επιτέλους τις προτάσεις των ενεργών πολιτών, αλλά και την κριτική τους. Για το καλό των συμπολιτών μας είναι......

Γράφει ο Κώστας Πρεβέντης

Ενεργός πολίτης - Άνθρωπος της διπλανής πόρτας - Δημότης του Δήμου Καλ/κας

Σχόλια 

 
-3 #6 Γιωργος 09-02-2012 10:27
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Αυτός είναι ο σκοπός μου αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ μέχρι τώρα ΑΝΕΥ αποτελέσματος.
 
 
0 #5 pepper 09-02-2012 04:09
αχχχ ο αφελης !
νομιζα οτι μου απαντησε ο κ.πρεβεντης !!
τωρα συνηδειτοποιησα ποιος ειναι ο γιωργος - ο μοναδικος αρθογραφος που πραγματικα επιθυμει διαολογο και τον πραγματοποιει κιολας...
 
 
-8 #4 pepper 09-02-2012 04:04
θα ηταν λιγο δυσκολο να μαντεψω οτι πισω απο το ψευδωνυμο γιωργος κρυβεται ο υπογραφων του αρθρου,δεν νομιζεις ;
κατοπιν τουτου, το σχολιο μου αποκτα μια γενικοτερη τοποθετηση ως προς τη χρηση του διαδυκτιου και των φορουμ, και καθολου προσωπικη
 
 
-3 #3 Γιωργος 08-02-2012 23:56
pepper δε νομίζω να με κατατάσεις στην κατηγορία που αναφέρεις.
Άλλωστε ,έχω γραψει οτι. επιθυμώ τον αντίλογο με επιχειρήματα και το γονιμο διάλογο.
Μέσα απ αυτόν ,ίσως,ευελπιστώ να συνθέσουμε ,πραγματοποιήσουμε και ΥΛΟΠΟΗΣΟΥΜΕ έξυπνες ιδέες για τον τόπο μας.
 
 
+2 #2 pepper 08-02-2012 23:43
εχω βαρεθει τους δεινοσαυρους που βρηκαν αλλο ενα μεσο να διαλαλουν την πραματεια τους.εκει που εστελναν την επιστολη σε 2-3 εφημεριδες κι αλλους τοσους σταθμους, δεν τη στελνουμε και στο ιντερνετ σου λενε ;
κυριοι, το διαδυκτιο ειναι ενα διαδραστικοτατο μεσο.σε διαβαζουν, γραφουν τα σχολια τους, εσυ ανταπαντας κι εχουμε ενα πολυ ωραιο ,επικοδομητικο και χρησιμο forum.
ολους εσας που το χρησιμοποιειτε καταχρηστικα για να διαφημιστειτε και δεν μπαινετε στον κοπο να σχολιασετε και να απαντησετε τις αποριες-σχολια του κοινου, το ιδιο αυτο το μεσο θα σας αποβαλει και απαξιωσει.
ειναι κι αυτο βλεπετε μια μορφη δημοκρατιας - δεν εχει μονο δικαιωματα αλλα και υποχρεωσεις
 
 
+8 #1 bubble 08-02-2012 13:29
ωχ κ.Πρεβέντη ήμαρτον δηλαδή..καλά κάνετε και γράφετε, καλά κάνετε και έχετε γνώμη και άποψη, καλά κάνετε που την εκφράζετε αλλά τόσο πάθος πια τώρα τελευταία και μόνο τώρα τελευταία; δεν μου κινεί την εντύπωση το περιεχόμενο μιας κ όλοι μας έχουμε διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις αλλά το ξαφνικό συνεχόμενο μένος...μήπως κάτι ζητήσατε και δεν πήρατε;
 

Πρέπει να συνδεθείτε για να προσθέσετε το σχόλιο σας...

kalabakacity 47

jeux gratuit